لیلا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 عنوان بیایین یه لحظه 69 بازدید | 14 پست چی واسه تقویت یابالا بردن تخمک خوبه اخه تخمکام ضعیفه ۱۱هس چ کنم برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 1397/03/25 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahboob64 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 604 من قطره ویتاگنوس میخورم رازیانه دم میکنم میخورم واسه کیستمم پیازدرمانی میکنم.
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 عرق رازیانه روزانه یک استکان بعد از تمام شدن پری تا زمان تخمکگذاری.معمولا ده روز میشههمچنین عرق فراسیون همین طور.هر دو رو بخور پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
لیلا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 پیاز چطوری منم تازه عرق رتزیانه دو روزه میخورم برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی
آرشیواریا عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1173 گرد نخل نر. از عطاری بگیر. شنیدم خیلیا جواب گرفتن. ولی تجربه شخصی ندارم نام کاربریم ترکیبی از آروین، شیوا،آریا هست و ربطی به اون بازیگر هندی نداره😂😂😂غلط املایی هم نیست🤗
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 اگر دو سه ماه این عرق ها رو خوردی و اثر نکرد میری دکتر بهت کلومیفن میده.ان شالله مشکل فقط فولی کوجیکه.چیز دیگه نباشه.مشکل منکه کشف نمیشهبعدم باید بگی فولیکول کوچیکه نه تخمک.فولیکول کیسه حاوی تخمکه پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
لیلا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 عرق رازیانه روزانه یک استکان بعد از تمام شدن پری تا زمان تخمکگذاری.معمولا ده روز میشه همچنین عرق فر ... اگ رازیانه رو زودتر از پری بخورم چی برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 فولیکول توش تخمکه.خب؟تخمک کوجیک بزرگ نداره که.اون فولیکوله که باید رشد کنه درشت بشه رسیده بشه بترکه تا تخمک رهاازاد بشه پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
لیلا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 اگر دو سه ماه این عرق ها رو خوردی و اثر نکرد میری دکتر بهت کلومیفن میده.ان شالله مشکل فقط فولی کوجیک ... رفتم دکتر اون گف تخمکت ۱۱هس امکان باروریت کمه.ضمنن یک لوله دارم اون یکیو بخاطر پارگی کیست در اوردم برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 اگ رازیانه رو زودتر از پری بخورم چی یه هفته مونده به پری و زمان پری نخور خونریزیو زیاد میکنه پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 یه هفته مونده به پری و زمان پری نخور خونریزیو زیاد میکنه کلا دکتر هم که دارو میده همیشه بعد پری تا تخمکگذاریه.که تخمک خوب باشه.دیکه بعد تخمکگذاری تا زمان پریود ول میکنن چون تخمک چه خوب چه بد از بین رفته دیکه پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
لیلا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 اگر دو سه ماه این عرق ها رو خوردی و اثر نکرد میری دکتر بهت کلومیفن میده.ان شالله مشکل فقط فولی کوجیک ... بعد کلو مفین نداده متو فورمین لتروزول داده فقط یکیم دوفاستون برا پریود بعدیم داده برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی
مینویی1_فندق_ندارم عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 13327 بعد کلو مفین نداده متو فورمین لتروزول داده فقط یکیم دوفاستون برا پریود بعدیم داده لتروزول کارش همون مشابه کلومیفنه.درسته همونتنبلی داری مگه که دوفاستون داده؟متفورمینم خوبه کلا سیستمتو مرتب میکنه پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر
لیلا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 لتروزول کارش همون مشابه کلومیفنه.درسته همون تنبلی داری مگه که دوفاستون داده؟متفورمینم خوبه کلا سیست ... خدا کنه ایشالله مشکل توام حل میشه برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی
لیلا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2670 لتروزول کارش همون مشابه کلومیفنه.درسته همون تنبلی داری مگه که دوفاستون داده؟متفورمینم خوبه کلا سیست ... اره پریام نامنظمه برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی