2777
2789
عنوان

یه دختری

191 بازدید | 7 پست

روزی دختری به تمام خواستگارانش جواب رد داد

و به قول امروزی ها ترشید!!!

تا آخر عمرش با دوستانش مسافرت رفت، آرایش کرد، مد روز را پوشید، سرکار رفت ، پولهایش رو پس انداز کرد ماشین و آپارتمانی شیک خرید،بدون صدای بچه و دستورات شوهر ادامه تحصیل داد و دکتری گرفت، به کسی جواب پس نداد، خیانت شوهر را تجربه نکرد، دروغ های مرد را نشنید، کهنه ی بچه نشست،موهایش بوی پیاز داغ و قرمه سبزی نگرفت،پوستش چروک نشد و جوان ماند و تا میتوانست از زندگی اش لذت برد

فک کردی میخوام بگم تهش پشیمون شد؟

نه بابا ، خیلیم بهش خوش گذشت تازه کنترل تلويزيونم همش دست خودش بود

والا عقلش كار كرده😜

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐 برای خودش هم غذا نپخت؟

شرایط من تقریبا اینطور بود قبلا ک تنها زندگی میکردم نمیصرفه واسه ی نفر کلی پخت و پز کنم ضمنا چون زیاد اشپزی نکردم ب اشپزی تسلط نداشتم و ندارم.

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
2790
2778
2791
2779
2792