2777
2789
عنوان

تست بارداری

25 بازدید | 3 پست

سلام خانما من تو روزای تخمک گزاریم اقدام داشتم، چند روز پیش از سه شنبه شب لک صورتی دیدم تا جمعه پنجشنبه روزی یدونه اونم روی دستمال بود و ببخشید داخل ترشحم.و لباس زیرم اصلا کثیف نشد،خون هم اصلا نبود فقط صورتی بود.علائم هم خیلی داشتم و همون شب کاملا متوجه شدم که لانه گزینیه.تقریبا سیکل هام 24روزس و باید پنجشنبه پریود میشدم ولی هیچ خبری نیست و امروز که روز26سیکلمه آزمایش دادم و منفی بود جوابم. بنظرتون زود رفتم یا بارداری منتفیه؟ علائم هم حتی هفته پیش زیردلم خفیف درد میکرد ولی تو این دوروز که گفتم لانه گزینی بوده دردم کامل تموم شده و نه هیچ دردی دارم نه علائم پری.کسی تجربه مشابه داشته؟ ممنون میشم نظرتون رو بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام وقتتون بخیر من ۲۱ سالمه و آخرین پریودم ۹ مرداد شدم که ۱۳ مرداد تموم شد و پریود بعدیم باید ۷ شهریور باشه ولی من ۱۵ مرداد رابطه داشتم با نامزدم و شک داشتیم که منی داخل واژنم ریخته شده یا نه بخاطر همون من همون روز یدونه قرص اووسیز 0.75 میلی گرم خوردم دو تایی بود این قرص که من فقط یدونه اون روز خوردم و بعد از این که قرص خوردم ۲۱ مرداد خونریزی کردم مثل پریود بود روز اول خون قرمز قهوه یی بود روز دوم قهوه یی بود و دیگ قطع شد و روز سوم آب مانند از واژنم اومد م قهوه یی بود و شدت خونریزی روز اول زیاد بود نه اون قد شدید ولی زیاد بود و علائم مثل خستگی و کمی هم تکرار ادرار دارم میخواستم بدونم با این شرایط احتمال باردار بودنم هست یا نه ؟ تست بی بی چک کی بدم ؟ و چه برند بی بی چک دقیقه ؟ و چه آزمایش خونی برای نشون دادن این که باردار هستم یا نه باید بدم ؟ خیلی استرس دارم 🥲 نمیخوام بارداری شم میشه لطفاً کمکم کنید