اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان
اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان
منم ی سوال داشتم از شما اگر اقا هستیدمن اینو میپرسم چون واقعا موندم توش خودممشما وقتی به دختری پیشنه ...
خوب نمی دونم این حرفیه که بین دختراس
ولی پسرا امروزه هم سو استفاده میکنن چون دوست دختر قبلیشون بهشون زده دلشون شکسته رفته پس پسرا چی کار میکنن دختر عاشق میکنن استفادشون میبرن بعد ولش میکنن مگه از دختر خیلی خوشش بیاد نگهش داره
پسر خوبم هست چرا نیست فقط اونا خوب بلد نیستن پیشنخاد بدن😂
و از نظر من اشنایی باید یه جا صورت بگیره پسرا امروزه هم اینطورن از طرف یه راه ارتباطی میخان که باهاش حرف بزنن بهشم میگن یه مدت حرف بزنیم تونستی اعتماد کنی راضی بودی دیت بعدش میریم اشنایی بیشتر