2777
2789
عنوان

استرس

143 بازدید | 17 پست

مسخرم نکنید برا اولین بار رفتم به یکی پیشنهاد دادم کلی استرس گرفته بودم قشنگم مشخص بود هی حرفام تند تند میزدم خودمم نفهیدم چی گفتم😂

شایدم سر این بود که دوتا دختر بودن نمی دونم خلاصه چی کار کنم استرسم کم شه اصلا حالم از خودم بهم خورد با این استرسه زهرماری

موقع حرف زدنم کلا اینطورم که تو جمع سریع حرف میزنم

نمی تونم مثل بقیه زیاد خوب حرف بزنم که هم باحال باشه جذاب

جذاب هستی

زیبا هستی

با اعتماد به نفس هستی

خودت را با دیگران مقایسه می کنی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ی سوال داشتم از شما اگر اقا هستید

من اینو میپرسم چون واقعا موندم توش خودمم

شما وقتی به دختری پیشنهاد میدین بیرون

بعد دختره خوشش بیا دقیقا چطور باید قبول کنه؟

چون بار اول قبول کنیم میگن دختره فلانه

اگرم بگیم نه خب طرف میره چ کنیم دقیقا

منظورتون نفهمدیدم

دوباره بخون

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

جذاب هستی زیبا هستی با اعتماد به نفس هستی خودت را با دیگران مقایسه می کنی

عه مشاورین 😂

خوب تمرین هایی ندارین برای اعتماد به نفس کاهش استرس ممنون میشم کمی مشورتم بدین🥲🙏

منم ی سوال داشتم از شما اگر اقا هستیدمن اینو میپرسم چون واقعا موندم توش خودممشما وقتی به دختری پیشنه ...

خوب نمی دونم این حرفیه که بین دختراس

ولی پسرا امروزه هم سو استفاده میکنن چون دوست دختر قبلیشون بهشون زده دلشون شکسته رفته پس پسرا چی کار میکنن دختر عاشق میکنن استفادشون میبرن بعد ولش میکنن مگه از دختر خیلی خوشش بیاد نگهش داره

پسر خوبم هست چرا نیست فقط اونا خوب بلد نیستن پیشنخاد بدن😂

و از نظر من اشنایی باید یه جا صورت بگیره پسرا امروزه هم اینطورن از طرف یه راه ارتباطی میخان که باهاش حرف بزنن بهشم میگن یه مدت حرف بزنیم تونستی اعتماد کنی راضی بودی دیت بعدش میریم اشنایی بیشتر