2777
2789
عنوان

راه حل کیک پزی

347 بازدید | 40 پست

من هروقت کیک درست میکنم خمیر میشه توش از طریق دستور پخت میرم ولی بازم خوب نمیشه:/

شما راه حلی دارین؟

چطوری میشه یه کیک خوب بپزم رمز و رازی داره یا چی؟

سفیده و زرده رو جدا جدا هم بزن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مواد با وزنه .و دقیق و دمای مناسب .هعی ازمون خطا کن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

ببین بکینگ پودر حتما دکتر اوکتر بزن همچنین وانیل ۳تا تخم مرغ بایک لیوان شکر اینقدر هم بزن خامه ای شه بعد یک لیوان شیر از نصف کمتر روغن بزن هم بزن بعد اردت حتما قنادی باشه الک کن وانیل و بکینگ پودر بزن هم بزن اگر موادت سفت بود میتونی شیر اضافه کنی راستی ارد ۳ لیوان بعد بزار ۴۵ دیقه با دمای ۱۷۵تو فر بپزه

فر باید از نیم یا یک ساعت قبل روشن باشه. وقتی شروع میکنی موادو اماده کنی و اینا اول فرت رو روشن کن قشنگ گرم بشه.

زرده و سفیده و باهم بزن. جدا زدنشون کار قنادیا و حرفه ای هاست، وقتی بلد نباشی کیکت رو سفت میکنه.

لیتل مهندس🪽🚀

اسفنجی که درست میکنم همین کار و میکنم ولی خب نمیدونم مشکل از چیه:(

چجوری میپزی؟قابلمه توستر فر؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ممکنه به خاطر این هم باشه

صددرصد .اوایل خودمم همین میشد کیکم .بعد فهمیدنش عالی شد

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

فر باید از نیم یا یک ساعت قبل روشن باشه. وقتی شروع میکنی موادو اماده کنی و اینا اول فرت رو روشن کن ق ...

من اول سفیده رو میزنم قشنگ کرم سفید میشه بعد بقیه مواد میزنم خوب میشه