2777
2789
عنوان

فلوکستین10

144 بازدید | 12 پست

دوستان من چند وقته که اضطراب هام بیشتر شده و بعد کات حالت بی انگیزگی هم دارم و مدام خاطرات رو مرور میکنم با اینکه تایم زیادی گذشته.سالها تراپی رفتم و تو خیلی شرایط بدون دارو تونستم از پس حالات روحی بد بربیام و برگردم به روال زندگیم ولی چند وقته حال بدم بیشتر شده.دکتر رفتم بهم فلوکستین داد ولی حس میکنم از بس به خودم تلقین کردم و بیکار شدم اینجوریه..قبلا خسته تر میشدم فرصت فکر و خیال نداشتم البته نشخوار فکری رو همیشه داشتم ولی نمیدونم دارو و مصرف کنم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

29ساله ام بخاطر اضطراب و افسردگی

فلوکستین داروی سنگینی نیست

برای اضطراب و استرس که باید تمرینهای ذهنی و کنترل ذهن کنی اما برای افسردگی هیچی اندازه ورزش کردن و خوردن غذای ارگانیک نمیتونه حالتون رو خوب کنه

غذای سالم خوردن خیلی به افسردگی کمک میکنه

فلوکستین داروی سنگینی نیست برای اضطراب و استرس که باید تمرینهای ذهنی و کنترل ذهن کنی اما برای افسردگ ...

اتفاقا خیلی مراقب غذام هستم و تا جای ممکن سالم خوری میکنم ورزشم سالهاست میکنم شاید اگه اینا نبود حالم بدتر بود...

اتفاقا خیلی مراقب غذام هستم و تا جای ممکن سالم خوری میکنم ورزشم سالهاست میکنم شاید اگه اینا نبود حال ...

کار خوبی میکنی

دلیل اضطراب و افسردگی ات چیه؟

میدونستی اغلب بیماران ذهنی، فقط و به اشتباه به خودشون برچسب میزنن؟

بعضی ها اینقدر یک چیز رو بزرگ میکنن که خودشون باورشون میشه در صورتی که ذهنشون و جسمشون خیلی قوی تر از اونچیزی که فکر میکنن هست

کار خوبی میکنیدلیل اضطراب و افسردگی ات چیه؟ میدونستی اغلب بیماران ذهنی، فقط و به اشتباه به خودشون بر ...

خودمم همین حسو دارم بخاطر همین دو دلم توی مصرفش...درسته که اضطراب دارم اما یه مدت خیلی منزوی شدم و همش فکر و خیال الکی کردم و به خودم تلقین کردم حالم بده

خودمم همین حسو دارم بخاطر همین دو دلم توی مصرفش...درسته که اضطراب دارم اما یه مدت خیلی منزوی شدم و ه ...

احتمالا داری مراحل سوگواری رو از سر میگذرونی

5 مرحله اس ، بعضیا خیلی آهسته و طولش میدن بعضی ها زودتر ازش میگذرن

سعی کن گیر نکنی داخلش

مراحل سوگواری برای، شکست ها،. باختها، از دست دادن ها، بیماری های، جدایی ها و نرسیدن ها ممکنه پیش بیاد و یک روند کاملا نرمال.و طبیعیه

احتمالا داری مراحل سوگواری رو از سر میگذرونی 5 مرحله اس ، بعضیا خیلی آهسته و طولش میدن بعضی ها زودتر ...

اره درسته ممن زیادی کش دادم الان که به خودم اومدم فهمیدم فقط خودمو دارم اذیت میکنم

اره درسته ممن زیادی کش دادم الان که به خودم اومدم فهمیدم فقط خودمو دارم اذیت میکنم

احسنت

یواش یواش برگرد به زندگی

از چیزهای کوچیک و لذت بخش زندگیت شروع کن

نعمتهای دورت رو ببین و شکرگذاری کن

به داشته هات تمرکز کن