2777
2789
عنوان

ازدواج و دانش

201 بازدید | 16 پست

کاش قبل ازدواج آموزش هایی باشه تا آدمها یاد بگیرن زندگیه مشترو بچه بازی نیست . کاش همه رو مجبور کنن یه گواهینامه توانمدی بگیرن بعد ازدواج کنن 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که خوشبختی براش مهمه خودش میره دنبال مهارتهای ضروری زندگیش 

نمیشه راجع به درس، کار، ازدواج، بچه داری، رفتارهای اجتماعی و..... دوره اجباری گذاشت، چون طرز فکر و توقع آدما متفاوته

البته کارگاهای روانشناسی تو این زمینه ها زیاده

ولی هرکس باید خودش دنبال یادگیری باشه، هرچی بیشتر یاد بگيريم جلوتر میریم پایانی نداره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
عزیزم،اونوقت ۹۰درصد گواهی نامه نمیگیرن😂 متاسفانه😔 کم هستن آدمایی که بالغ میشن،خیلی کم اینو نی ن ...

بهتر اونوقت ازاون طرف هم جلوی 90 درصد طلاق ها گرفته میشه 

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست
عزیزم،اونوقت ۹۰درصد گواهی نامه نمیگیرن😂 متاسفانه😔 کم هستن آدمایی که بالغ میشن،خیلی کم اینو نی ن ...

خشگلم خوب مشکلی نیست که ازدواج نکنن بهتر از اینه که خون ه خودشون و همسرشونو تو شیشه کنن . الان خانمی که با افتخار میگفت تولد جاریم نرفتم حس حسادت و علنا داشت نشون میداد و این افتضاحه یه نظرم

خشگلم خوب مشکلی نیست که ازدواج نکنن بهتر از اینه که خون ه خودشون و همسرشونو تو شیشه کنن . الان خانمی ...

میدونم،موافقم باهات،میگم یعنی وضع همینقدر خرابه

وگرنه بهتر که ازدواج نکنن

بهتر اونوقت ازاون طرف هم جلوی 90 درصد طلاق ها گرفته میشه 

علاوه بر طلاق کمتر زندگی های زیادی که از سر مجبوری ادامه داره هم شیرین ترررر میشه و ادمها قدرشناس بودن هم بودن

زندگی رو کتاب نمی شه ...خوب شد اتاق فکر دست بعضیا نیوفتاد...😂😂😂

همه جوامع می خوان امار ازدواجو ببرن بالا شما با این روش ب ده سال نرسیده جمعیت رو نابود می کنید مردا می رن کره جنوبی زن می گیرن ...زناشونم توقعی ندارن مهریه سنگینم ندارن...هر روشی باید مطابق الگو و سلیقه و قوانین همون جامعه نهادینه بشه ...شاید سه تا فاکتور اصلی یک همسر رو فرضا همسر من نداشته باشه ولی چون من به شناخت رسیدم قبولش دارم و باهاش خوشبختم ...هر کسی خوشبختی رو یک جور معنی می کنه  و این رو کتاب و روش جدید درک نمی کنه اینجوری باشه خیلیا نبایستی با همسرشون ازواج می کردن در صورتی که جای دیگه و با فاکتورای دیگه شاید شاد نباشن ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

فکر میکنید چند درصد مردها بتونن گواهینامه توانمندی بگیرن😀

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄