2777
2789
عنوان

میترسید نیاید

99 بازدید | 18 پست

دوستان من قبلا هم گفتم خونه ایی که هستیم قدیمیه و ۱۰۰ سال ساخته بعد چند طبقه اس و تمام طبقات بهم راه دارن یعنی اپارتمان نیست

حالا موضوع اینجاس یکی از اقوام بسیار نزدیک که هر پنج شنبه ها معمولا میاد خونمون و زیاد اینجا رفت و امد داره یکی دوبار ازش خواستم بره طبقه دوم چیزی بیاره ولی هر دفعه اصرار میکرد که با هم بریم یا میگفت من تنها بالا نمیرم سری آخر من کنجکاو شدم ولی چیز نپرسیدم تا اینکه چند وقت پیش بحثش پیش اومد و گفت که موقعی که ۷ ساله بوده طبقه دوم خونه ما بوده و یکهو کف زمین به طرز عجیبی باز میشه و یک پیرمرد از داخل زمین بیرون میاد و میره به سمتش و میگیرتش و بعد یک صدایی از یک پیرزن میاد که میگه اون بچه اس ولش کن

بعدم گفت هیچ وقت و هیچ کس تا به حال حرفشو باور نکرده جز مادرش

خیلی هم ادم امین و درستکاری هست و من مطمینم دروغ نمیگه

و حالا موضوع اصلی اینجاس😭من مدت ها بدون هیچ استرسی تو طبقه دوم تنها بودم اولین بار همیشه یک نویز عج ...

خب خب خببببب

داره جالب میشههههه

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و حالا موضوع اصلی اینجاس😭من مدت ها بدون هیچ استرسی تو طبقه دوم تنها بودم اولین بار همیشه یک نویز عجیبی از توی ایرپادم میومد بیرون بدون هیچ دلیلی و این اتفاق تا به حال برای ایرپادام نیوفتاده و فقط توی همون طبقه اتفاق میوفته:/

چند بار و چند جا امتحان کردم فقط توی همون طبقه و بعضی مواقع صدای سوت و نویز از ایرپادام پخش میشه وقتی بیرون از گوشم هستن

میخوای واقعا بدونی چه خبره؟ یا میخوای ما رو بترسونی؟☺️

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

این برنامه رو رو یه گوشی نصب کن و گوشی رو ببر بذار طبقه دوم. گوشی رو تبدیل به آیپی کمرا میکنه که میتونی از راه دور ببینی چه خبره ! ضمن اینکه ضبط میکنه !

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.