2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخام برای اولین بار اقدام کنم البته با وجود تنبلی تخمدان اگه راهی بود به منم بگید 🥰🥹

باید حتمن تخمک گذاری کنی ک باردار بشی.. تنبلی تخمدان باعث میشه تخمک گذاری نکنی. حتمن برو زیر نظره پزشک بهت دارو بده تخمک گذاری کنی.. قلیون هم برا اقایون خیلی بده اصلا نباید قلیون بکشید خودتون و همسرتون

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻

منم میخام برای اولین بار اقدام کنم البته با وجود تنبلی تخمدان اگه راهی بود به منم بگید 🥰🥹

چیزایی که من خوندم و تجربه نکردم که جوابه یا نه اینکه سه ماه گرمی بخوری و خودتو تقویت کنی کلسیم کم بخوری بیشتر پتاسیم موزو اینا لبنیات کم کنی....

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️
چیزایی که من خوندم و تجربه نکردم که جوابه یا نه اینکه سه ماه گرمی بخوری و خودتو تقویت کنی کلسیم کم ب ...

بنظرتون دکتر تعیین جنسیت برای تغذیه مناسبه؟ آخه من دو سه جا رفتم پرسیدم بدشون اومد گفتن تو از خدا بچه بخواه فرق نزار فلان اولین بچته خب من دلم میخاد بچه بزرگم پسر باشه .تازه با وجود تنبلی تخمدان دیگه نمیدونم ممکن باشه یا ن

دقیق یادم نیست بستگی به زمان تخمک گذاری و اقدام هست کتاب ریحانه بهشتی رو بخوانی همه مراحل رو داره

من برای پسرم اولین روزهای تخمکگذاری اقدام کردم و برای دخترم آخرین روزهای باز میگم شاید برعکس بود یادم نیست

دقیق یادم نیست بستگی به زمان تخمک گذاری و اقدام هست کتاب ریحانه بهشتی رو بخوانی همه مراحل رو داره من ...

ن درسته منم شنیدم تو روز تخمک گذاری

آخه من پریود منظم ندارم اصلا😥😥خودم ک اصلا پریود نمیشم مگه با قرص

اونم برای درمان چند بار رفتم فقط بهم قرص های جلوگیری دادن بعد تموم کردنشون روز از نو روزی از نو هیچ تغییر نمیکردم آخرش گفتن تخمدان هات از حالت طبیعی کمی کوچیک تره

بنظرتون دکتر تعیین جنسیت برای تغذیه مناسبه؟ آخه من دو سه جا رفتم پرسیدم بدشون اومد گفتن تو از خدا بچ ...

باید محیط رحمت رو ببینی اسیدی هست یا باز اگه تونستی دکتری پیدا کنی میتونی امید داشته باشی به جنسیت بچههات

ن درسته منم شنیدم تو روز تخمک گذاری آخه من پریود منظم ندارم اصلا😥😥خودم ک اصلا پریود نمیشم مگه با ق ...

برای تشخیص روز تخمک گذاری روی یک صندلی با شدت بشین اگه زیر دلت درد گرفت یعنی زمان تخمک گذاریه

باید حتمن تخمک گذاری کنی ک باردار بشی.. تنبلی تخمدان باعث میشه تخمک گذاری نکنی. حتمن برو زیر نظره پز ...

خیلی ممنون آره اما گفتم چند باری رفتم اما تا داروها و قطع کردم باز همونجوری شده

ن درسته منم شنیدم تو روز تخمک گذاری آخه من پریود منظم ندارم اصلا😥😥خودم ک اصلا پریود نمیشم مگه با ق ...

اصلاً دور دکترهای جدید روخط بکش

اینقدر بهت قرص میدن که کیست و فیبروم هم اضافه میشه، من این تجربه رو داشتم.

برو طب سنتی خیلی بهتره

حتماً عرق بومادران بخور

حتما

بنظرتون دکتر تعیین جنسیت برای تغذیه مناسبه؟ آخه من دو سه جا رفتم پرسیدم بدشون اومد گفتن تو از خدا بچ ...

اره چرا که نه الان دیگه علم پیشرفت کرده درکنار توکل به خدا ادم تلاشش هم میکنه نشد هم شکر خدا

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️