2777
2789
خدا خستگی تو دراره

امیدوارم نور به زندگیت بباره

چون با این جمله واقعا بغضی و اکلیلی شدم ...

مرسی یه دنیا

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم نور به زندگیت بباره چون با این جمله واقعا بغضی و اکلیلی شدم ...مرسی یه دنیا

ممنون

از نگاه خدا نور و برکت و ارامش بباره به زندگیت

هرچه  خوبه و برا خودم دوست دارم ، برا بقیه هم دوست دارم

دقیقا همینجا نقطه عطف زندگیت میشه.باید ب این مرحله برسی که تغییر کنی.رشد کن مدیتیشن کن خودتو بشناس

خیلی وقته به اینجا رسیدما تا این حد نبود ولی بود

تغییر نمیکنه چرا

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود ❤

خیلی وقته به اینجا رسیدما تا این حد نبود ولی بودتغییر نمیکنه چرا

چون تلاشی نمیکنی.کتاب خوندی؟ مدیتیشن کردی؟ ورزش رو شروع کردی؟پادکست گوش دادی؟ سعی کردی آگاهیت رو بالا ببری؟من بهت پیشنهاد میکنم پادکست این نقطه رو از قسمت اول شروع کنی ب گوش دادن.و یوگا هم شروع کن

چون تلاشی نمیکنی.کتاب خوندی؟ مدیتیشن کردی؟ ورزش رو شروع کردی؟پادکست گوش دادی؟ سعی کردی آگاهیت رو بال ...

آره همش و انجام دادم ...

شرایطم نرمال نیست

آره همش و انجام دادم ...شرایطم نرمال نیست

عزیزم اگه بتونی بری ترادیست خیلی کمکت می کنه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
عزیزم اگه بتونی بری ترادیست خیلی کمکت می کنه

رفتم دکتر

افسردگی ندارم

مشکل روحی هم ندارم

فقط یه مدته از طرف آدما تو فشارم

اذیت میشم

راهی جز معجزه هم درستش نمیکنه

رفتم دکتر افسردگی ندارممشکل روحی هم ندارم فقط یه مدته از طرف آدما تو فشارم اذیت میشم راهی جز معجزه ه ...

بهر حال ضرر نداره... حداقل کمکت نی کنه از این حال در بیای

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
بهر حال ضرر نداره... حداقل کمکت نی کنه از این حال در بیای

کمک نکرد

یعنی مشکل از من نبود که بتونه کمک کنه

چندین جلسه برای آدم سالم