2777
2789
عنوان

قضاوت نکنید

74 بازدید | 4 پست

صرفا کسی براتون کادوی گرون میاره پولدار نیست و کسی هم کادو ارزون میاره فقیر .

درست کادویی برات آوردم به نظرت خوب اومد ولی اون کادو رو از روی رفاه نخریدم فقط صرف شاد کردن دل یه بچه بوده که سالها بوده براش چیزی نخریدم و یه جور حرفی بوده که زدم آهای اطرافیان بچه والا با خرید اون کادو تو حسابم 50 هزار تومان بوده حالا هی نشینین دور هم تجزیه و تحلیل کنین کادو رو وضعیت مالی رو و ....

چقد بیشعورن

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...

حقققق😘

نصف شبی هوس کباب کردم😂😂

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

والا نصف ماه رو با موجودی 50 هزار دارم کش میدم به رو خودمو نمیارم ولی طرف ...

بیورت دیگه نرو اگ میبینی عصبیت میکنن سر پول و اینا ... من سر اینکه خانواده مادریم گنده گوزی میکردن و همش نداشته هامو میزدن تو سرم ، دیگ باهاشون قطع کردم و الان رفت امد ندارم بهانمم کنکوره بعد اونم میرم دانشگاه قیافه نحس اون بیشرفا رو هیچوقت نمیبنیم

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...