2777
2789

خیار چقدر فقیرررر

ما موززز میخوریم بجاشش

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

منم دلم میخاد برم قورمه سبزیا رو گرم کنم بخورم

حال ندارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به مال ماهم موزع داخلش خیارع

😂😂😂داری گول میخوری

موز ی مزهه دیگه داره

مو پارسال مشد خوردم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

امروز چقد بحث خیار بود..با دوستام چت میکردیم همه خیار چلوسیده داشتن توی یخچال 😂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

رروز جهانی دومم پیدا کردیماون روز روزه کمر بود فکنم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سگتوروحتتتتت

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣انقدمخندیدیم

رروز جهانی دومم پیدا کردیم

اون روز روزه کمر بود فکنم