2777
2789

فکر میکردم بعد زایمان استرس هام تموم میشه ولی فکنم بعد زایمان تازه شروع راهه🥲🥲

یعنی واقعا دور سر بزرگتر بشه خطرناکه ؟

من الان همش استرس بند ناف دارم نکنه بچه رو خفه کنه یا نقص عضوش کنه

کجا اندازه گرفتی؟

ماه اول مهم نیست روندش رو طی چند ماه بررسی میکنن ببینن طبیعیه یا نه. مگه اینکه علاوه بر این چیز مشکوکی دیده باشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر میکردم بعد زایمان استرس هام تموم میشه ولی فکنم بعد زایمان تازه شروع راهه🥲🥲یعنی واقعا دور سر بز ...

اره بابا حاملگی خیلی راحته من سر زایمان اکسیزن کم رسید ب بچم استرس دارم خدا نکرده اسیب به مغزش نرسیده باشه ازین ور استرس دور سرش و دارم ازینور بد خو شده همش باید راه ببرمش

ساحل
از بهداشت بپرس اگه بهداشت گفت پیش متخصص ببر حتما ببر ولی انشالا چیزی نیست حالا میخوام یه چیزی تعریف ...

عزیزم😂😍

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

از بهداشت بپرس اگه بهداشت گفت پیش متخصص ببر حتما ببر ولی انشالا چیزی نیست حالا میخوام یه چیزی تعریف کنم یه خورده از نگرانی در بیای من دور سر دخترم زیاد بود گفت ببر پیش متخصص من بردم پیش فوق تخصص اندازه زد و معاینه کرد بعد یه نگاه به کله شوهرم انداخت یه نگاه به من گفت روسریت رو باز کن بعد گفت هیچ مشکلی نداره ارثی به شما رفته و کلش گنده هست جای هیچ نگرانی نداره

از بهداشت بپرس اگه بهداشت گفت پیش متخصص ببر حتما ببر ولی انشالا چیزی نیست حالا میخوام یه چیزی تعریف ...

عه خدا کنه انشالله البته شوهرمم کله گنده الان کگفتی فک میکنم سرش بزرگه شوهرم

ساحل
مرسی الان کلاس سوم هست و باهوش و درس خخون

قررربونش ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙