2777
2789
عنوان

بیاید تروخدا🥲

187 بازدید | 30 پست

امشب بهم گفت دوسم نداره و هیچ حسی بهم نداشته دلش نمیومده ولم کنه الانم میگه دلش نمیاد ولم کنه و وقتی از سربازی مرخصی گرفت و برگشت درستش میکنه حس میکنم بخاطر اینکه زشتم و قدم کوتاهه دوسم نداره🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو اتفاقا منم خواستم همینو بهت بگم میترسیدم دلت بشکنه

افرین این عالیه اگه این دختریه ذره غرورهم داشته باشه همینومیگه وکات میکنع پسری که دوست داره هیچ گهی نیست چه برسه اونیکه دوست نداشته باشه یه گل هم برای ادم نمیخره یه تلاشیم نمیکنه باهمه هم لاس میزنه چه بدردمیخوره اخع

افرین این عالیه اگه این دختریه ذره غرورهم داشته باشه همینومیگه وکات میکنع پسری که دوست داره هیچ گهی ...

الان فقط هی با خودم میگم نکنه بخاطر زشت بودنم دوسم نداشته آخه خیلیا بهم گفتن زشت

تو لیاقت اینو داری یکی با افتخار بگه دوستت دارم و حاظر باشه برای داشتنت هر کاری کنه و این ربطی به قیافه نداره ببین کسایی که قیافه معمولی دارن چه پسرایی حاضرن برای داشتن شون بمیرن و این مطمئنم که تو هم قشنگی فقط اعتماد به نفس نداری

بعد اینکه از سربازی اومد مثلا میخواد چیو درست کنه؟ رابطه تو باهاش بهم بزن یعنی چی دوستت ندارم ولی دلم نمیاد ولت کنم