2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواستگاری سم

آشنای مادر بزرگم بود بابام اجازه خواستکار نمیداد ب زور گفت بیان ولی من میرم بیرون بابای من ۱۷ سال از من بزرگتره و تاره دماغشو عمل کرده بود یهویی وسط خواستکاری مادر بزرگم زنگ زد ک بیا ضایع اینم اومد نیم ساعت نشست پدر داماد گفت خب پدر عروس خانوم تشریف نمیارن

خواستگار داشتم ۴۰ساله بیکار (۱۳سال ظرف شور بود تو رستوران تو راهی توی سمنان) برگشته بود شهرمون همشهریمه سنتی معرفی شده بود تا سوم راهنمایی بیشتر درس نخونده بود گواهینامه حتی پایه ۳ نداشت حتی ی موتور سیکلت نداشت خونه و ماشین پیشکش

شب اول وقتی دیدمش گفت اگه برادرت منو ببره سرکار؛ من تورو میگیرم🤣🤣🤣🤣🤣

(برادرم رییس ی قسمت از شرکت نفته)

بگو

من بعد از دو سال دوستی، وقتی تصمیم گرفتم برم خاستگاری خیلی میترسیدم چون باباش اصلا از دوستیمون خبر نداشت ولی مامانش میدونست

مامانش کلی بهم دلگرمی داد ک بیا من هواتو دارم

بابای منم راضی نبود ولی بلخره راضی شد بیاد

ولی مامانم بخاطر من خیلیم خوشحال بود

پول دسته گل و شیرینی هم خودم دادم🤣

بگو

وقتی رفتیم داخل، اونقد باباش عنق و بداخلاق بود که من همون اول فهمیدم جوابم منفیه

بعد ک گفتن برید توی اتاق حرف بزنید ما رفتیم فقط میخندیدیم، آخه بعد از دو سال چه حرفی داشتیم بزنیم!!

بعدشم باباش و بابام باهم رفیق شدن و کلی بحثشون گل انداخت

بگو

وقتی هم برام چایی آورد من گفتم چایی خور نیستم، ولی باباش گفت این چایی فرق میکنه باید بخوری

وقتی میحاستیم برگردیم هم اونقد دیروقت بود ک باباش یه مشت پسته ریخت توی جیبم گفت واسه اینکه پشت فرمون خابت نگیره!!!

خواستگار داشتم ۴۰ساله بیکار (۱۳سال ظرف شور بود تو رستوران تو راهی توی سمنان) برگشته بود شهرمون همشهر ...

شرایطش خیلی خوب بوده

دیگه همچین مورد تاپی گیرت نمیاد

ای بابا چرا ؟؟؟شما ک با دوستی ازدواج کردین چرا؟؟؟

ما همون دورهٔ عقد جدا شدیم

چون اختلاف فرهنگیمون خیلی زیاد بود هرچی گذشت بیشتر خودشو نشون داد

کلا انگار از دوتا کشور متفاوت بودیم