2777
2789
عنوان

قد بعد 16 سال

321 بازدید | 30 پست

پسرم 16 سالو 7 ماهشه قدش 175 هست پدرش 176 منم 163 داداش بزرگش 182 دومی 180 سومی هم 185 هی بهش میگم بخدا 180 میشی داداششم میگه میشی اما خودش گیر داده از شما هم بپرسم از مچ دستش عکس گرفتیم دکتر گفته صفحات رشدش تقریبا بسته شده اما خب پسرا از زانو تا 18 سال قد میکشن و دکترا شر ور میگن شما هم بگین بهش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ماشالله به آقا پسر هات ببر پیش چند تا دکتر دیگه شاید بشه براش آمپول رشد قد زد بعضیا تا ۱۸ سالگی هم ق ...

اره خب ما بهش میگیم میشی میگه نه نمیشم خیلی قصه میخوره چون قد داداش بزرگش همین بود وقتی تو سن سالش بود و دکتر هم گفت صفحه رشدش بسته شده اما 182 شد

اره خب ما بهش میگیم میشی میگه نه نمیشم خیلی قصه میخوره چون قد داداش بزرگش همین بود وقتی تو سن سالش ب ...

ان شا الله که میشه پیش چند تا دکتر خوب ببریتش آمپول رشد قد حداقل قد و تا ۸ سانت بیشتر میکنه