خانما دعا کنید بتونم بی دردسر جدا بشم ازش خسته شدم از این زندگی امشب دیگه التماس حضرت زهرا کردم گفتم دلم نمیاد نفرینش کنم با اینکه ازش متنفرم ولی تو راهمو ازش جدا کن به شدت بچه ننه س و کفر میگه راه میره ب ائمه فحش میده کلا ادم بیشعوریه
موفق باشی عزیزم زیاد سخت نیست فقط باید پیگیر باشی تا زودتر کارت راه بیوفته
'فروغ فرخزاد' حرف جالبی زد، میگفت:"من از آن آدمهایی نیستم که وقتی میبینم سر یک نفر به سنگ میخورد و میشکند؛ دیگر نتیجه بگیرم که نباید به طرف سنگ رفت! من تا سر خودم نشکند؛ معنی سنگ را نمیفهمم!≈]"
انشاءالله قبول میکنن ولی اینم در نظر داشته باش که این زندگی توعه و دیگه کشش این زندگی رو نداشتی که این تصمیم رو گرفتی باید درکت کنن
'فروغ فرخزاد' حرف جالبی زد، میگفت:"من از آن آدمهایی نیستم که وقتی میبینم سر یک نفر به سنگ میخورد و میشکند؛ دیگر نتیجه بگیرم که نباید به طرف سنگ رفت! من تا سر خودم نشکند؛ معنی سنگ را نمیفهمم!≈]"
چقدر خوبی ک میفهمی منو بخدا دوس دارم بمیرم ولی دیگه ادامه ندم...
چون کاملا درکت میکنم عزیزم
خدانکنه چرا دختر؟زندگی ادامه داره قرار نیست با هر اتفاق بدی سریع جا بزنی البته بنظر من این اتفاقی داره برات میوفته بد نیست≈]