2777
2789
عنوان

جی پی تی لنتی

115 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه شب خواستم خوراک لوبیا بپزم بعد از چت جی پی تی پرسیدم چطور درست کنمو اینااا.بعد من لوبیاهارو خیسونده بودم.بهش بسری توضیحات دادم اینم بهم گفت بزار یساعت تو زودپز لوبیا ها بپزه بعد یه دستور پخت داد تا طعم دارشون کنم.خلاصه بگم براتون که منم یساعت گذاشتم بپزه.نمیدونم چرا همون اول که به لوبیاها دست میزدم خوب بودن یعنی نرم بودن منم فک کردم پخته شدن دیگه کامل.بعد منم پیاز رنده کردم تفت دادم و و و...ساعتای نه الی ده بود رفتم یکم تست کردم دیدم واویلا😦😨چرا لوبیاها مثله سنگ شده!بعد اومدم اینجا تاپیک زدم دوستای نی نی سایتی گفتن که به هر حال باید بزاری دو سه ساعتی لوبیا تو زود پز بپزه یا حداقل از صبح زود تو قابلمه میکردی تا بپزه.یساعت خیلی کم بوده.هیچی دیگه منم رفتم هرچی از دهنم درومد به چت جی پی تی گفتم اونم میگفت :من متأسفم!بله درسته تو درست میگی و من باید بیشتر دقت میکردم و و و از این خزعبلات همیشگیش😑😂اینقد استرس گرفته بودم.بابامم رسیده بود خونه قصیه رو با سانسور اینکه از چت جی پی تی پرسیدم و همچین گندی به بار اومده بهش توضیح دادم.خلاصه من دوباره لوبیاهارو تو زودپز کردم و تااااا دوازده شب ما گشنه نشسته بودیم.به علاوه اینکه باید صورتای آویزون بابا و داداشمو تحمل میکردم😂چه استرسی کشیدم خدا سر هیچکس نیاره😂

تاپیکامو از تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳ به قبل گردن نمیگیرم🌚🎀🫧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهر من

آش دوغ میپزه مثلا

با نخود یه بار پخت

نه خیس کرد نه جوشوند همون اول هم برنج و سبزی رو ریخت

نپخته اورد

من گفتم حتما حواسش نبوده

تا اینکه سری اخر باز با لوبیا چشم بلبلی درست کرد اش دوغ

وای نگم سنگ سفت

من جدا میکنم تازه بدش میاد

بعد چیزی به اسم خیس خوردن حبوبات انجام نمیده اصلا

منم میگم میگه نه اینا برا زمین خودمونه

فکر میکنه خیس نکنه بهتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من که توی زودپز حدود ۵۰ دقیقه تا یک ساعت میذارم میپزه

ما زودتر خودمون خراب شده بود مجبور بودم از این زودپز قدیمیا که ماله مامانبزرگم بود استفاده کنم😂بهش گفتم که ازین زودپزاس ولی نمیدونم چرا پخمه بازی در اورد

وای چت جی پی تی کلا قابل اعتماد نیست🤣🤣😭

لعنتی خونسرد.یجوری میگفت من متاسفم و به گناهش اعتراف میکردکه دلممیخواست بزنمش

مادرشوهر منآش دوغ میپزه مثلابا نخود یه بار پختنه خیس کرد نه جوشوند همون اول هم برنج و سبزی رو ریختنپ ...

نمیدونم والا😂بعصیا پیر میشن یخورده بی حوصله و کم صبر مبشن