saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7709 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 11333 بازدید | 2019 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه۴۵۵ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 6077 ممد چشم چپش کوره درس تشخیص نمیده 🤣 بدبخت میبری بالا میکوبیش زمین خخخ عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7709 بیچاره مردم آزاری نکن🤣🤣🤣🤣🤣 مث سگ زوزه میکشید..گفتم هیسسسس خفه شووو چتهههه انگار تیر خوردی🤣🤣🤣میگه دیووووز خواب بودممم ترسیدممم..گفتم ب🥚مم😂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 11554 چراااا عشقممم چیشدییی؟؟؟؟بازی کارشناس رنگی یا خوردگی؟🤣 اگه بگم چرا حالم بده ک تاپیکت خراب میکنم میترکه پس بیخیالاینارو نمیشناسم😂🥲 دعاکنین منو مهیار بهم برسیم💘💖
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7709 ببینم عشقم اومده بالاتر سحررر پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 17327 اومده بالاتر سحررر کدوم صفحه عشق من هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه ، زیادی گرونه! رهاش کن..🌌
ملکه۴۵۵ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 6077 برو خدا شفات بده بابا عععع نی نی یار انلاینه عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22590 چی میگ زری ؟؟؟ تو بهش گفتی بیاد خصوصی؟؟😲 😐😐😐😐منو اینجوری شناختی بیکارم برم پیوی زن نما چندش حرف اونو باور کردی پیام منظورش پسته که تو تاپیکاش گذاشتم گفتم مردی چرا جنسیت زن زدی واقعا که افسون عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7709 خوبی گلم فداات بشممماتاقمو دیدی ارزو؟ پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
راحلهصمدی عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2188 ها؟؟؟؟ حتما اشتباه گرفتی فععععکنکنم تاپیک زدم امده کاربر دیگه تگ کرده . اصلا بحث تاپیک چیز دیگگه بوده ابجی بعد اصلا با این خانوم کاری ندارم اصلا هی کامنت میزاره بعد حرف های بی ربط و بی معنی .من اصلا رو ایشون هیچ ریپی نزدم در عمرم انقدر باون کاربر گیر میدن متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7709 بدبخت میبری بالا میکوبیش زمین خخخ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقاااااا..بقرانچشم چپش نمیبینه عمل میخواد هزینش زیاده پول نیس پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7709 اگه بگم چرا حالم بده ک تاپیکت خراب میکنم میترکه پس بیخیالاینارو نمیشناسم😂🥲 ابلففففففففففض باز چکارکردی غزل😂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7709 کدوم صفحه عشق من ببین سحر یکم بالاتز از پستی کتگت کردم رو ببین پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
راحلهصمدی عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2188 توهمی کجا پیام دادم بهت😐😐😑🤣🤣🤣بهت میگم جنسیتتو عوض کن وگرنه نی نی یار تگ میکنم تعلیقت کنه سرت تو زندگی خودت باشه تا الان با شما صحبتی کردم یا پیامی بهت دادم متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست
ghazaldohdarlor عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 11554 ابلففففففففففض باز چکارکردی غزل😂 ابلفضضض بزنه تو کمرمولا من کاری نکردم این دفعه 😭🤣 دعاکنین منو مهیار بهم برسیم💘💖
ملکه۴۵۵ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 6077 تاپیک زدم امده کاربر دیگه تگ کرده . اصلا بحث تاپیک چیز دیگگه بوده ابجی بعد اصلا با این خانوم کاری ند ... چی بگم من عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕