2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 11256 بازدید | 2019 پست
بیام کمک 🤣🤣خودت گم نشی یوقت 🤣🤣🤣عه پاتریک داری آیهانم داره اینهمه لباسو حالا کجا جا میدی

🤣🤣🤣🤣🤣ریدممممم ب خودم تا جم کردم دیدم جم نمیشه نصفشو کردمتوی کارتون گذاشتم دمه در

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیام کمک 🤣🤣خودت گم نشی یوقت 🤣🤣🤣عه پاتریک داری آیهانم داره اینهمه لباسو حالا کجا جا میدی

پاتریک مال دلاس روز دختر داداشم خرید براش🤣🤣اسمشو گذاشته نادر🤣🤣🤣میگم برو نادر رو بیار 🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

پاتریک مال دلاس روز دختر داداشم خرید براش🤣🤣اسمشو گذاشته نادر🤣🤣🤣میگم برو نادر رو بیار 🤣🤣

وااای اسمووو نگاه🤣🤣🤣🤣🤣🤣نادر قحطی اسمه مگه

عزیزممم مبارک باشه♥️♥️😘🤩

عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️

میچپوندی زودتر جم میشد 🤣

واااای همروووو چپونده بودم زری ..همههههه چروک انگار از دهن گاو دراورده بودم😅🤣🤣🤣

وااای اسمووو نگاه🤣🤣🤣🤣🤣🤣نادر قحطی اسمه مگه عزیزممم مبارک باشه♥️♥️😘🤩

🤣🤣🤣🤣اخه ی اقایی هس خیلی هیزه مث پاتریکه کوتاه و خپله اسمش نادره دقیقا عین پاتریک دست و پاهاش کوتاس🤣🤣🤣🤣

واااای همروووو چپونده بودم زری ..همههههه چروک انگار از دهن گاو دراورده بودم😅🤣🤣🤣

وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خسته نباشی حالا بگو ببینم چیشده یهو به عقل اومدی خونتو تمیز کنی 😝😝🤣

وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خسته نباشی حالا بگو ببینم چیشده یهو به عقل اومدی خونتو تمیز کنی 😝😝🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا ازمن بود گومیخوردم تمیزکنم..ننم بس فش داد دیگه گفتم سگگگگ خورد ریدم توی خونه باشه جممیکم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا ازمن بود گومیخوردم تمیزکنم..ننم بس فش داد دیگه گفتم سگگگگ خورد ریدم توی خونه باشه ج ...

خداروشکر به خودت اومدی یکم دست مامانت درد نکنه😝🤣

خداروشکر به خودت اومدی یکم دست مامانت درد نکنه😝🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیوزاااا همش تقصیر شماس هی گفت زری تمیزه ملک تمیزه سحر تمیزه هی فشا بیشتر شدن🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیوزاااا همش تقصیر شماس هی گفت زری تمیزه ملک تمیزه سحر تمیزه هی فشا بیشتر شدن🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما همون بچه مردمیم که مامانا میگن از بچه مردم یاد بگیر

حالا کجا منو دیده که میگه زری تمیزه 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما همون بچه مردمیم که مامانا میگن از بچه مردم یاد بگیر حالا کجا منو دیده که میگه زری ت ...

اخخخخ دقیقاااا خودتونید عبضیااااا🎈🏑🤣🤣🤣🤣🤣عکستو دیده ..همون ک روی تخت نشسته بودی..خونت معلوم بود دیگه برررررق میزد