saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 11256 بازدید | 2019 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22588 بیام کمک 🤣🤣خودت گم نشی یوقت 🤣🤣🤣عه پاتریک داری آیهانم داره اینهمه لباسو حالا کجا جا میدی عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 بیام کمک 🤣🤣خودت گم نشی یوقت 🤣🤣🤣عه پاتریک داری آیهانم داره اینهمه لباسو حالا کجا جا میدی 🤣🤣🤣🤣🤣ریدممممم ب خودم تا جم کردم دیدم جم نمیشه نصفشو کردمتوی کارتون گذاشتم دمه در پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22588 🤣🤣🤣🤣🤣ریدممممم ب خودم تا جم کردم دیدم جم نمیشه نصفشو کردمتوی کارتون گذاشتم دمه در میچپوندی زودتر جم میشد 🤣 عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 بیام کمک 🤣🤣خودت گم نشی یوقت 🤣🤣🤣عه پاتریک داری آیهانم داره اینهمه لباسو حالا کجا جا میدی پاتریک مال دلاس روز دختر داداشم خرید براش🤣🤣اسمشو گذاشته نادر🤣🤣🤣میگم برو نادر رو بیار 🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22588 پاتریک مال دلاس روز دختر داداشم خرید براش🤣🤣اسمشو گذاشته نادر🤣🤣🤣میگم برو نادر رو بیار 🤣🤣 وااای اسمووو نگاه🤣🤣🤣🤣🤣🤣نادر قحطی اسمه مگه عزیزممم مبارک باشه♥️♥️😘🤩 عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 میچپوندی زودتر جم میشد 🤣 واااای همروووو چپونده بودم زری ..همههههه چروک انگار از دهن گاو دراورده بودم😅🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 وااای اسمووو نگاه🤣🤣🤣🤣🤣🤣نادر قحطی اسمه مگه عزیزممم مبارک باشه♥️♥️😘🤩 🤣🤣🤣🤣اخه ی اقایی هس خیلی هیزه مث پاتریکه کوتاه و خپله اسمش نادره دقیقا عین پاتریک دست و پاهاش کوتاس🤣🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22588 واااای همروووو چپونده بودم زری ..همههههه چروک انگار از دهن گاو دراورده بودم😅🤣🤣🤣 وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خسته نباشی حالا بگو ببینم چیشده یهو به عقل اومدی خونتو تمیز کنی 😝😝🤣 عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خسته نباشی حالا بگو ببینم چیشده یهو به عقل اومدی خونتو تمیز کنی 😝😝🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا ازمن بود گومیخوردم تمیزکنم..ننم بس فش داد دیگه گفتم سگگگگ خورد ریدم توی خونه باشه جممیکم🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22588 🤣🤣🤣🤣اخه ی اقایی هس خیلی هیزه مث پاتریکه کوتاه و خپله اسمش نادره دقیقا عین پاتریک دست و پاهاش کوت ... عجببب🤣🤣🤣آقا نادر عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 عجببب🤣🤣🤣آقا نادر 🤣🤣🤣🤣اررره پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22588 🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا ازمن بود گومیخوردم تمیزکنم..ننم بس فش داد دیگه گفتم سگگگگ خورد ریدم توی خونه باشه ج ... خداروشکر به خودت اومدی یکم دست مامانت درد نکنه😝🤣 عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 خداروشکر به خودت اومدی یکم دست مامانت درد نکنه😝🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیوزاااا همش تقصیر شماس هی گفت زری تمیزه ملک تمیزه سحر تمیزه هی فشا بیشتر شدن🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22588 🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیوزاااا همش تقصیر شماس هی گفت زری تمیزه ملک تمیزه سحر تمیزه هی فشا بیشتر شدن🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما همون بچه مردمیم که مامانا میگن از بچه مردم یاد بگیر حالا کجا منو دیده که میگه زری تمیزه 🤣🤣 عصابـم مثل موهـآی قشنگم موجیه🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 7684 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما همون بچه مردمیم که مامانا میگن از بچه مردم یاد بگیر حالا کجا منو دیده که میگه زری ت ... اخخخخ دقیقاااا خودتونید عبضیااااا🎈🏑🤣🤣🤣🤣🤣عکستو دیده ..همون ک روی تخت نشسته بودی..خونت معلوم بود دیگه برررررق میزد پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)