2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 11290 بازدید | 2019 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپیک 🤌

اها اها اینو زدم واسه یسری کاربر ک یا پشتم حرف میزنن یا میان میگن خودشیفته ای فک میکنی کی هستی

اون روزم توی تاپیک غذا من فقط نوشتم ناهار ماکارانی بود ریختم دور همین

بعد ی دختره اومد گف لابد غذاتم باید شجاعت داشته باشن خودشیفته و فلان و بهمان دیگه شروع کردیم دعوا کردم دوتا کاربر دیگه ازم حمایت کردن گفتن بتوچه بیوی دیگران نظرمیدی و فلان اقا شد دعوا اونم میگف اینایی ک طرفدارتن همشون خودتی با اکانتای دیگت🤣حالا ما همزمان چراغامون سبز بودا

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نفرمایید

بخدااا جدی میگممم...امروز کلییییی دنبال داشتم دنبال گیر سرم میگشتم...یهو دیدم زدم ب پایین لباسم😐🥴

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بخدااا جدی میگممم...امروز کلییییی دنبال داشتم دنبال گیر سرم میگشتم...یهو دیدم زدم ب پایین لباسم😐🥴

منم همین جوری ام ابجی

در یخچال باز میکنم نمیدونم چی میخام فکر بکن

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

منم همین جوری ام ابجی در یخچال باز میکنم نمیدونم چی میخام فکر بکن

از بس ک فکرامون درگیره بخدا...هممون مشکلات خودمونو داریم هییی🫠

از بس ک فکرامون درگیره بخدا...هممون مشکلات خودمونو داریم هییی🫠

من خواب دیدم یه جایی بودم بعد نمیدونم کجا بود

با یکی صحیت میکردم نمیدونم کی بود

در باره یه موضوعی بود نمیدونم چه موضوعی بود

فکرشو بکن اوضاعم چقدر داغونه

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

من خواب دیدم یه جایی بودم بعد نمیدونم کجا بود با یکی صحیت میکردم نمیدونم کی بود در باره یه موضوعی بو ...

ای واااای شما از من بدترییییی

من شبا خواب ندارم دیدی دیگه تا ۴ بیدارم..اعصابم خیلی خرابه..اصلا همش میگم من چرا ازدواج کردم

ای واااای شما از من بدتریییییمن شبا خواب ندارم دیدی دیگه تا ۴ بیدارم..اعصابم خیلی خرابه..اصلا همش می ...

فیلم ما سوخته دیگه تموم کارمون شایدم ماله شب بیداری باشه

فیلم ما سوخته دیگه تموم کارمون شایدم ماله شب بیداری باشه

احتمالشم هست اره شب بیداری خیلی بده

احتمالشم هست اره شب بیداری خیلی بده

مزاحم شدم ابجی بببخشششش عصر بخیر خوشی

مزاحم شدم ابجی بببخشششش عصر بخیر خوشی

نه خواهش میکنم محبت دارید..ممنونم ازتون😊🌹