2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 11333 بازدید | 2019 پست
نوشته ببخشید بخشید معذرت معذرت بی احترامی کردم طفلک

🤕🤕🥺🥺🥺اررره الانم اینجوره ولی من دیگه اون ادم قبل نیستم خیلی ازش دور شدم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤕🤕🥺🥺🥺اررره الانم اینجوره ولی من دیگه اون ادم قبل نیستم خیلی ازش دور شدم

گناه داره شوشو کوچولو اذیت نکن

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گناه داره شوشو کوچولو اذیت نکن

😂😂😂کوچولو نیس..اندازه لاستیک عقب تراکتوره🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

😂😂😂کوچولو نیس..اندازه لاستیک عقب تراکتوره🤣

جدی انقدر بزرگ و هیکلیه

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

جدی انقدر بزرگ و هیکلیه

هیکلی نیس 🤣چااااقههههههههه فک کنم ۱۱۰ باشه

هیکلی نیس 🤣چااااقههههههههه فک کنم ۱۱۰ باشه

انقدر غذا های خوب بهش میدی که چاق و تپل مپل شده

شغلش چیه

انقدر غذا های خوب بهش میدی که چاق و تپل مپل شده شغلش چیه

وااای من اصلااشپزی نمیکنم🤣🤣🤣🤣اگه قبلا ی قرن یبار ی شامی میپختم الان ده روزی هست اصلا گازم روشن نشده

وااای من اصلااشپزی نمیکنم🤣🤣🤣🤣اگه قبلا ی قرن یبار ی شامی میپختم الان ده روزی هست اصلا گازم روشن ن ...

اسم تو باید ملکه میشد اصلا

واقعا همسرخوبی داری

تو خونه ما تنها بحث مهم و با اهمیت درست کردن غذا و چای هست

مادرم واقعا ایثار میکنه

اسم تو باید ملکه میشد اصلا واقعا همسرخوبی داری تو خونه ما تنها بحث مهم و با اهمیت درست کردن غذا و چا ...

ای وای 😂 اخه میدونید چیه..من لج کردم غذا درس نمیکنم..چون تخم مرغ و بادمجون و اش ابگوشت و قرمه سبزی و قیمه و چلو گوشت و لوبیا پلو عدس پلو شوید پلو ماش پلو هیچکدومووووو نمیخوره گیرش فقط مرغههه

اسم تو باید ملکه میشد اصلا واقعا همسرخوبی داری تو خونه ما تنها بحث مهم و با اهمیت درست کردن غذا و چا ...

منم مادرم بخاطره اینکه ممد چیزی نمیخوره همیشه دومدل سه مدل شام درس میکنه واسمون..حالا اقااا با پدرم قهر کرده نمیاد خونه مامانم منم خودم تنها میرم بهشم گفتم بسلامت برو خونه پدرت ..شام و ناهار میفرستمش بالا خونه ننش ور دل ننش😂

ای وای 😂 اخه میدونید چیه..من لج کردم غذا درس نمیکنم..چون تخم مرغ و بادمجون و اش ابگوشت و قرمه سبزی ...

بد غذاس پس .

کار خوب تو میکنی

بد غذاس پس .کار خوب تو میکنی

خیلیییی بدغذاسسس خیلی..

ممنونم لطف دارید..بله دیگه چون پدرم و مادرم برام مهمن وقتی سر ی چیز بیخود قهر کرده پس قهر بمونه تا ادب شه 🫠

منم مادرم بخاطره اینکه ممد چیزی نمیخوره همیشه دومدل سه مدل شام درس میکنه واسمون..حالا اقااا با پدرم ...

خوبه پدر مادر شما و پدر مادر تو یه ساختمان هستین عالی شد که . ۳مدل درود به مادرتون

خدایی پدر و مادر چقدر درجه یک هستن ادم باید قدرشون بدونه . خدا حفظتون کنه

با کی دعوا کردی تاپیک زدی اره فلان بیسان .

خوبه پدر مادر شما و پدر مادر تو یه ساختمان هستین عالی شد که . ۳مدل درود به مادرتون خدایی پدر و مادر ...

نه نه ماماینام جدا از ما هستن ی رب فاصلمونه اگه بخوامپیاده برم..من طبقه وسط خونه بابای ممدم

کدوم تاپیکم رو میگی؟😄

نه نه ماماینام جدا از ما هستن ی رب فاصلمونه اگه بخوامپیاده برم..من طبقه وسط خونه بابای ممدمکدوم تاپی ...

تایپیک 🤌