2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 9369 بازدید | 1676 پست
منممممم قربونتتتتت برم گه انقدر وقت گذاشتنی تایپ کردییییی 🥲💕🌸✨🥰😍🧡چهههه عجبببببببب ، نگفتی عنتر ...

🤣🤣🤣🤣🤣فدااات بشممممم کاری نکردمممم...ارره ببینم زیاد میای فشم میدم ناراحت نباش🤣🤣🤣اولللللل درررس ..فقط درسسس..اینده..نازیییی دستت توی جیب خودت باشه اینو اویز گوشت کن👌🏼👌🏼

فداات بشمم تا صبم بشه تایپ میکنم..چون درس مهمه اینده مهمه..الان حرفمو شاید درک نکنی نازی ولی بعدا ب حرفم میرسی😉😁

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه به من بخندی سرت میاد😭😭😜😜😜😜

خندیدم سرم اومد🤣🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

ریپم نزن افسون تاپیک میزنه تگ میکنه عقب میمونم🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣باشه ..زد تگم کن

واای یادش بخیر 🤣

🤣🤣🤣🤣ب سیبیلامونم گیرمیدادن دهن سرویسا🤣🤣🤣 دوم دبیرستان اصلاح کردم..چوب برام ساخته بودن🤣🤣🤣