saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 9381 بازدید | 1676 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 نازییی من برای تفلد میخوام پیژامه به اسپایدرمن بپوشمممممم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واااایییی عالیهههه...اسم منم بزارید طلا🤣🤣🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2941 🤣🤣🤣🤣🤣🤣تخمیه چلوسیده نیس که🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2941 واااایییی عالیهههه...اسم منم بزارید طلا🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣من کوکب ام ، تو کلثوم 🤣🤣🤣🤣 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 🤣🤣🤣من کوکب ام ، تو کلثوم 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣کلثوم اکبری🤣🤣🤣🤣🤣نازی برو چند صفحه قبل رو بخون دیشبمو🥰🤣🤣🤣تا بدونی کلثوم اکبری کیه🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2941 🤣🤣🤣🤣🤣🤣کلثوم اکبری🤣🤣🤣🤣🤣نازی برو چند صفحه قبل رو بخون دیشبمو🥰🤣🤣🤣تا بدونی کلثوم اکبری کی ... همون که با ممد دعوا کردی🤣🤣🤣🤣به قول محسن لرستانی ، امشو میرم محلشان یه شری به پا موکونم🤣🤣🤣🤣🤣🤣نازی من دیگه مث سگ باید درس بخونم ، شبا باید زود بخوابم خوابم بهم نریزه 😣 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 همون که با ممد دعوا کردی🤣🤣🤣🤣به قول محسن لرستانی ، امشو میرم محلشان یه شری به پا موکونم🤣🤣🤣🤣🤣 ... ارررره دقیقاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣شر بپا کردم😝😝😝🤣عاشق شرم🤣🤣🤣🤣خب باشه بخوااااب اینجا ک مهم نیسسس..درست مهمه..تو اصلا نباید زیاد بیای اینجا نازیییی...اول درست بعدا اگه وقت شد بجا استراحت بیا اینجا..ولی سعی کن کم بیای ..درست مهمه..ایندت مهمه..دستت توی جیب خودت باشه مهمههههه..همیشه بهت گفتم الانم میگم..شده مث سگ درس بخووون ک بتونی دستت توی جیب خودت باشه..همیشه مستقل باش همیشهههه..چ خونه پدر چ خونه شوهر..زن نباید جیبش خالی باشه..اینو اویز گوشت کن🤨👂🦻 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22262 سلام علیکوووم سلیطه خانوم دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 سلام علیکوووم سلیطه خانوم سلامممم الیکممممم..زری وربپرییییی...کجایی 😂😂😂شارژت چنده؟ پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 بچها صب بالا اوردم😐🤢 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22262 سلامممم الیکممممم..زری وربپرییییی...کجایی 😂😂😂شارژت چنده؟ ۹۲ درصده💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤣🤣🤣🤣🤣 دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 ۹۲ درصده💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤣🤣🤣🤣🤣 اوووففففففف...من ۵۲ درصده🤣🤣🤣🤣🤣برقمنداریم پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22262 افسون میگه میخوام تاپیک بزنم بمونیا گفتم باشه اول خودم میخوام پست بزارم میگه رقابت تنگاتنگی هست برای اول پست گذاشتن فک کن دعوا کنیم اول من میخوام پست بزارم نهههه خیرر اول من میزارم دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2941 ارررره دقیقاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣شر بپا کردم😝😝😝🤣عاشق شرم🤣🤣🤣🤣خب باشه بخوااااب اینجا ک مهم نیسسس..در ... منممممم قربونتتتتت برم گه انقدر وقت گذاشتنی تایپ کردییییی 🥲💕🌸✨🥰😍🧡چهههه عجبببببببب ، نگفتی عنتر گمشووووو برم درستو بخون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22262 اوووففففففف...من ۵۲ درصده🤣🤣🤣🤣🤣برقمنداریم اوه اوه به من بخندی سرت میاد😭😭😜😜😜😜 دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6427 افسون میگه میخوام تاپیک بزنم بمونیا گفتم باشه اول خودم میخوام پست بزارم میگه رقابت تنگاتنگی هست برای ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اررره گف نریااا ..۱۱ و رب تاپیک میزنم ..گفتم باشه🤣🤣🤣🤣زری تو اول بزن😂😂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)