saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 9359 بازدید | 1675 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 وای بیچاره واقعا دلم براش سوخت 😪😪😂😂😂😂یکم خوش رفتار و خوش اخلاق باش نازی😭😭😭 بخدااا زری دست خودم نیس..یهو میرینم ب همه چی..شخمی..پخمی میشعبعد بگو جالب چیه🤣🤣🤣نشست گفت دلت خنک شد شام ندادی بهم؟ گفتم عب نداره خداروشکر ناهار داری فردا🤣🤣🤣🤣میخواس خون گریه کنه🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22234 بخدااا زری دست خودم نیس..یهو میرینم ب همه چی..شخمی..پخمی میشعبعد بگو جالب چیه🤣🤣🤣نشست گفت دلت خنک ... عه ناهار فردا چیه حالا اگه اونم زهرمار نکنی باز ظرف نکوبی به در و دیوار دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 عه ناهار فردا چیه حالا اگه اونم زهرمار نکنی باز ظرف نکوبی به در و دیوار نه دیگه سعی میکنم مودب رفتار کنم😂😂😂بابا خیلیییییییی حرف میزنه ..مخ میخوره..حرفای صدمن ی غاز ..میگه شیرینی دلم میخواد..میگم مگه بیروننبودیییی..میخریدییی..خوو پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22234 نه دیگه سعی میکنم مودب رفتار کنم😂😂😂بابا خیلیییییییی حرف میزنه ..مخ میخوره..حرفای صدمن ی غاز ..میگ ... اوففف اگه منم نمیزنی منم دلم شیرینی خواست دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 اوففف اگه منم نمیزنی منم دلم شیرینی خواست 🤣🤣🤣🤣🤣نههه تورو دلمنمیاد که پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22234 🤣🤣🤣🤣🤣نههه تورو دلمنمیاد که نه توروخدا تعارف نکن ظرفای نی نی یار و بیار بکوب به درو دیوار دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 نه توروخدا تعارف نکن ظرفای نی نی یار و بیار بکوب به درو دیوار 🤣🤣🤣🤣🤣بعد بدبختی اینه واسه خودم زحمت درس کردم ظرف بیشتر شستم🥴 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22234 🤣🤣🤣🤣🤣بعد بدبختی اینه واسه خودم زحمت درس کردم ظرف بیشتر شستم🥴 آره همیشه آدم خودش ضرر میکنه آخرش حالا کی ضرر کرد تو یا ممد؟ 🤣🤣🤣🤣حبیب تو لیسانسه ها میگفت دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 آره همیشه آدم خودش ضرر میکنه آخرش حالا کی ضرر کرد تو یا ممد؟ 🤣🤣🤣🤣حبیب تو لیسانسه ها میگفت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣من هیچی نخوردمممم..از صب تا حالااااا هیجیییی فقط ی تیکه نون خوردم پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22234 🤣🤣🤣🤣🤣🤣من هیچی نخوردمممم..از صب تا حالااااا هیجیییی فقط ی تیکه نون خوردم وااای منم عین اسب خوردم ولی بازم گشنمه دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 وااای منم عین اسب خوردم ولی بازم گشنمه 🤣🤣🤣🤣دور ازجونت..نوش جونتتتت...من چون چیزی نخوردم باز سردردم داره شروع میشه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22234 🤣🤣🤣🤣دور ازجونت..نوش جونتتتت...من چون چیزی نخوردم باز سردردم داره شروع میشه آره دیگه چیزی نمیخوری واسه همونه سرت درد میکنه دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 آره دیگه چیزی نمیخوری واسه همونه سرت درد میکنه ارره اعصابمم خوردشد بدتر شدم پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22234 ارره اعصابمم خوردشد بدتر شدم برو بخور یه چیزی دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6382 برو بخور یه چیزی حسش نیس دیگه زری پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)