2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 8297 بازدید | 1439 پست
ولی برام اعلان اومد مرسی نازی جان دورت بگردم من عزیزمممممم مرسی مممنون از این همه محبتتتت،🥺❤️🫂

عههه اومد؟؟ خب خداروشکررررر🥰😃😃😃 فداات بشممم حالا میزنم بازززز...دوتا سهم دارم یکیش بمونه دوباره میزنم🥰🥰🥰😍💓💓💖💖💋💕💕💕❤️

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

عههه اومد؟؟ خب خداروشکررررر🥰😃😃😃 فداات بشممم حالا میزنم بازززز...دوتا سهم دارم یکیش بمونه دوباره ...

عزیزمییییی تو مرسی بابا من چجوری جبران کنم نکنید این کارا رووو چری میگ فردا هر ساعت یکی میزنم میگم نکنید یکهو سال دیگ مغزم قاطی میکنه تولداتون یادم میشه چ غلطی کنم خخخ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزمییییی تو مرسی بابا من چجوری جبران کنم نکنید این کارا رووو چری میگ فردا هر ساعت یکی میزنم میگم ن ...

🤣🤣🤣🤣🤣نترررس خودمون بهت میگممم🤣🤣فداااات بشمم نیستم پیشت وگرنه ی عالمههههه روز خوب برات میساختم😍😍😍😍❤️❤️💋🩷💞🩷

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣نترررس خودمون بهت میگممم🤣🤣فداااات بشمم نیستم پیشت وگرنه ی عالمههههه روز خوب برات میساختم ...

عزیزمیییی تو چند روز پیش یکهو غافلگیرم کردی روزم ساختی مرسی بهت عزیزم همین ک هستی کافیه

عزیزمیییی تو چند روز پیش یکهو غافلگیرم کردی روزم ساختی مرسی بهت عزیزم همین ک هستی کافیه

فدااات بشممممم تو عزیز دل مایی🥰🥰😍😍💜💜💜💕🧡💋💋💋💋🎂🎂🍰🍰🧁🧁🥧🥧🍫🍫🍬🍬🍭🍭🍺🍺🍻🥂🥃🥃🍸🍸🍷🍷🍷🍷

فدااات بشممممم تو عزیز دل مایی🥰🥰😍😍💜💜💜💕🧡💋💋💋💋🎂🎂🍰🍰🧁🧁🥧🥧🍫🍫🍬🍬🍭🍭🍺🍺🍻🥂🥃🥃🍸🍸 ...

قربونت برم مرسی عزیزم مهربوووووونمممم

قربونت برم مرسی عزیزم مهربوووووونمممم

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍑🍑🍑🍒🍒🍋🍎🍎🍏🍏🍏🍐میوه گذاشتم برات

بادمجونم هس ولی دیگه اون جز محصولات کشاورزی جساب میشه🤣🤣🤣🤣🤣

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍑🍑🍑🍒🍒🍋🍎🍎🍏🍏🍏🍐میوه گذاشتم براتبادمجونم هس ولی دیگه اون جز محصولات کشاورزی جساب ...

خخخ محصولات کشاورزی همشون هست بگو اون صیفی جات اینا میوه مرسی موز نداریت

خخخ محصولات کشاورزی همشون هست بگو اون صیفی جات اینا میوه مرسی موز نداریت

🤣🤣🤣🤣🤣موز خطریههه ..بخوای میدما🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍉🍉🍉🍊🍊🍈🍈🍇🍇🍇🍇🫐🫐🫐🥑🥑🥝

فقط موز مرسی خخخخ دوست دارم خب

🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌اینم موز🤣🤣🤣🤣🤣🤣نوووش جانت

ملکککک برات تاپیک زدم ولی اون یکی کاربریت تگ شد💔😂

الهیییییییی من قربونت برررررم عزیزم بوووووس بهت مرسی خانمی مرسی گلم بوس ب روی ماهت دست گلت درد نکنه ببخشید من با این اکانتام همه رو دیوونه کردم از اخر امشب امانت اصلی باز میشه میرم اونور دیگ اینجا نمیام مرسی دست گلت درد نکنه قربون محبتت بشممم مرسی عزیزم

الهیییییییی من قربونت برررررم عزیزم بوووووس بهت مرسی خانمی مرسی گلم بوس ب روی ماهت دست گلت درد نکنه ...

خدا نکنههههههههه قلبمممم😍😍😍

فداییی سرتتت قربونت برم 💜💚💛💗❤️💙🎀🧡💕🌸

با اون اکانت اصلی بهم درخواست بده هم حرف بزنیم هم داشته باشمت دوباره اشتباه نکنم خخخخخ

ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️