saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 6486 بازدید | 942 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 فعلا با اون کاربر تو تاپیکم در حال بحثم عهههه خو بحث کن ببینم چی میشه تهش..اما ناراحت نشی باز🤨 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1663 عهههه خو بحث کن ببینم چی میشه تهش..اما ناراحت نشی باز🤨 از کی ناراحت نشم؟؟؟؟ شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1663 عهههه خو بحث کن ببینم چی میشه تهش..اما ناراحت نشی باز🤨 دم شما گرم همینو کم داشتیم . شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 از کی ناراحت نشم؟؟؟؟ از همون دیگه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 دم شما گرم همینو کم داشتیم . نبخدااااا میگم دلت نشکنه🥲 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1663 از همون دیگه نه بابا اخه از اون؟من هر حرفی رو میتونم قبول کنما اما وقتی یکی یجوری حرف میزنه و میگه نه چون این اینو گفته من باید همینو انجام بدم و نباید راجبش مطلع بشم نمیتونم این حرفو قبول کنم شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1663 نبخدااااا میگم دلت نشکنه🥲 شرمنده بخدا شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 نه بابا اخه از اون؟من هر حرفی رو میتونم قبول کنما اما وقتی یکی یجوری حرف میزنه و میگه نه چون این این ... درسته🫠 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 شرمنده بخدا نبابااا این چ حرفیه ابوالفضل پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1663 نبابااا این چ حرفیه ابوالفضل یه لحظه بد متوجه شدم اخه شرمنده بازم شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 یه لحظه بد متوجه شدم اخه شرمنده بازم نبابا عزیز این چ حرفیه😊🌹 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1663 نبابا عزیز این چ حرفیه😊🌹 مرسی واقعا شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 مرسی واقعا 😊😊خواهش میکنم پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)