saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 6479 بازدید | 942 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 اره به احتمال زیادحالا هوش مصنوعی قشنگ در میاره اره دقیقا پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1612 اخ اخ میگه همونگازشون انگار همزمان ۴۰ تا امپول میزنی انقد ک بده لامصب جدی؟ مگه گازتون گرفته؟من یادمه یبار با پسرعمم تا نزدیکی یکیشون رفتیم زیر سنگ بود حالا رو سنگ چیه ؟ شیر آب حیاط پدربزرگم شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1612 جدی؟ مگه گازتون گرفته؟من یادمه یبار با پسرعمم تا نزدیکی یکیشون رفتیم زیر سنگ بود حالا رو سنگ چیه ؟ ش ... هرکاری ام کردیم از جاش در نیومد😂😂 شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 جدی؟ مگه گازتون گرفته؟من یادمه یبار با پسرعمم تا نزدیکی یکیشون رفتیم زیر سنگ بود حالا رو سنگ چیه ؟ ش ... نه ولی مستند نگامیکنم دیدم اینجوری بود وااای خیلی چندشن پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1612 نه ولی مستند نگامیکنم دیدم اینجوری بود وااای خیلی چندشن اره 😂😂😂یبارم یه مشکی رنگشو رو پله دیدم اون اشنا بود مثل اینکه از قبل بوده تا منو دید دو سه تا زبون در اورد بعد دوتا پا ام قرض گرفت در رفت شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 اره 😂😂😂یبارم یه مشکی رنگشو رو پله دیدم اون اشنا بود مثل اینکه از قبل بوده تا منو دید دو سه تا زبو ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 @بوسسسسس نازییییییی بیا ببینم چیشدهههه😂😂😂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1612 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای 😂😂😂😂 شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2760 @بوسسسسس نازییییییی بیا ببینم چیشدهههه😂😂😂 بیا پیوییییی بگممممم🗿🤣 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1612 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای ولی صحنه باحالی بود به جای عقب نشینی من اون خودش دست به کار شد شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 21857 🤣🤣🤣🤣🤣خوب کردی...دیشب ملک تگ نمیشد نمیدونم چرا@ملکه455_ یک دو سه امتحان میکنم ببینم تگ میشه🤣 جارو داشته شاید تگ نمیشده🙄🤣 دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 بیا پیوییییی بگممممم🗿🤣 وایسا الان میام🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 ولی صحنه باحالی بود به جای عقب نشینی من اون خودش دست به کار شد 🤣🤣🤣🤣چکارش کردی راستشو بگو پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5869 جارو داشته شاید تگ نمیشده🙄🤣 احتمالااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)