2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 6479 بازدید | 942 پست
اخ اخ میگه همونگازشون انگار همزمان ۴۰ تا امپول میزنی انقد ک بده لامصب

جدی؟ مگه گازتون گرفته؟

من یادمه یبار با پسرعمم تا نزدیکی یکیشون رفتیم زیر سنگ بود

حالا رو سنگ چیه ؟ شیر آب حیاط پدربزرگم

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جدی؟ مگه گازتون گرفته؟من یادمه یبار با پسرعمم تا نزدیکی یکیشون رفتیم زیر سنگ بود حالا رو سنگ چیه ؟ ش ...

هرکاری ام کردیم از جاش در نیومد😂😂

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

جدی؟ مگه گازتون گرفته؟من یادمه یبار با پسرعمم تا نزدیکی یکیشون رفتیم زیر سنگ بود حالا رو سنگ چیه ؟ ش ...

نه ولی مستند نگامیکنم دیدم اینجوری بود وااای خیلی چندشن

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نه ولی مستند نگامیکنم دیدم اینجوری بود وااای خیلی چندشن

اره 😂😂😂

یبارم یه مشکی رنگشو رو پله دیدم

اون اشنا بود مثل اینکه از قبل بوده

تا منو دید دو سه تا زبون در اورد بعد دوتا پا ام قرض گرفت در رفت

اره 😂😂😂یبارم یه مشکی رنگشو رو پله دیدم اون اشنا بود مثل اینکه از قبل بوده تا منو دید دو سه تا زبو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای

ولی صحنه باحالی بود به جای عقب نشینی من اون خودش دست به کار شد

ولی صحنه باحالی بود به جای عقب نشینی من اون خودش دست به کار شد

🤣🤣🤣🤣چکارش کردی راستشو بگو