saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 6460 بازدید | 942 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 پیشش بودماااا اصلا ندیدمش🤣 مگه میشههه🫣😂 شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 😂😂😂ببین چجور نگام میکنه 😂😂😂😵 شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 مگه میشههه🫣😂 بخداا😂😂رقتم از جغده عگس بندازم پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 😂😂😂😵 🤣🤣🤣 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 بخداا😂😂رقتم از جغده عگس بندازم جغد کجا بود؟ شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 جغد کجا بود؟ ای وای🤣🤣🤣روی سنگارو ببین پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 ای وای🤣🤣🤣روی سنگارو ببین اومم محو ماره شده بودم شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 اومم محو ماره شده بودم فک کنم جعفریه نوعش😄 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 فک کنم جعفریه نوعش😄 جعفری چرا ؟ شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 جعفری چرا ؟ 🤣🤣🤣🤣ی نوع مار هست اسمش جعفری هستی گوگل سرچ کن عین همین ماره و خیلیم خطرناکن لامصبا پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 فک کنم جعفریه نوعش😄 اگه تنه خیلی بزرگی داشت و قطرش زیاد بود بهش میگفتن اناکونداالبته فکر نکنم ایران داشته باشه بیشتر تو ترکیه هست شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 اگه تنه خیلی بزرگی داشت و قطرش زیاد بود بهش میگفتن اناکونداالبته فکر نکنم ایران داشته باشه بیشتر تو ... نه اون ک نبود ولی مطمعنم از نوع جعفری بود پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 🤣🤣🤣🤣ی نوع مار هست اسمش جعفری هستی گوگل سرچ کن عین همین ماره و خیلیم خطرناکن لامصبا اره خب معمولا به نسبت اب و هوای خشک مار ها زهر خطرناکی دارن اما سمت پدر و مادرم ما مارها سبزرنگ و رنگ های دیگه هستنزهر ام ندارن خطرناکم نیستن فقط ممکنه گاز بگیرن شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1607 نه اون ک نبود ولی مطمعنم از نوع جعفری بود اره به احتمال زیادحالا هوش مصنوعی قشنگ در میاره شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5865 اره خب معمولا به نسبت اب و هوای خشک مار ها زهر خطرناکی دارن اما سمت پدر و مادرم ما مارها سبزرنگ و رن ... اخ اخ میگه همونگازشون انگار همزمان ۴۰ تا امپول میزنی انقد ک بده لامصب پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)