بدترین جمله ی جهان تعلق میگیره به 'از تو انتظار نداشتم' میدونی معنیش چیه؟ معنیش اینه که من انقد بهت اعتماد داشتم و انقد بهت پناه آوردم که فکر میکردم تو با همه ی این جماعت فرق داری، اما توعم نابودم کردی.
بدترین جمله ی جهان تعلق میگیره به 'از تو انتظار نداشتم' میدونی معنیش چیه؟ معنیش اینه که من انقد بهت اعتماد داشتم و انقد بهت پناه آوردم که فکر میکردم تو با همه ی این جماعت فرق داری، اما توعم نابودم کردی.
فیلم ترسناک دیدیم..بعد اومدم بخوابم صدا میومد از حیاط رفتم دیدم فقط ی درختمون تکون میخوره شدیددد بعد خش خش میکنه ریدم ب خودم..ب ممد میگفتم بیا پنجره رو ببند اونم ریده بود میگفت چیزی نیس بخواب گفتم زررر نزن با من بحث نکن بیا این گوهو ببند وای بساط داشتم دیشب
پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
فیلم ترسناک دیدیم..بعد اومدم بخوابم صدا میومد از حیاط رفتم دیدم فقط ی درختمون تکون میخوره شدیددد بعد ...
دیوونه🤣😂