2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 6474 بازدید | 942 پست
یه بار دیگه ببینی خودت میدونی بشین بامدادخمار ببین

اونو دیده بودیم سحرر

سحررر من میترسمممم...درخت چرا تکون میخور اخه..همشمم صدا خش خش میداد

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نترس عشقم

مث سگگگگگگ از حیاط ترسیدممممم همه جام ظلماته نشد ببینم چی توی درخته ک اینجور میلرزه و خش خش میکنه

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

هیچی نیست خواهر

سحر مث روانیا داد میزدم سر ممد ک چراااااا داری الان بامن بحث میکنی بگوووووو عرضه ندارم ..ت خ م ندارم برم لب پنجره

🤣🤣🤣وای

بقرااااان مجید اخرررش هولش دادم ..فک کن سحررر پرده رو نزد کنار درخت رو ببینه..صدرحمت ب خودم حداقل رفتم لب پنجره پرده رو زدم کنار تا نیمه خم شدم ببینم چیه یهو دیدم فقط ی درخت تکون میخوره خش خش میکنه ..بعد ریدم ب خودم ..این پرده رو نزد کنار دستگیره رو با پرده گرفت پنجره رو بست

بقرااااان مجید اخرررش هولش دادم ..فک کن سحررر پرده رو نزد کنار درخت رو ببینه..صدرحمت ب خودم حداقل رف ...

طبیعیه بعد دیدن فیلم ترسناک اینجوری بشی شاید یکی دیگه بود میگفت نه درخت تکون نمیخوره صلوات بفرست ارومباش آب بخور بخواب عزیزم

رها کن آنچه راکه ، حالت را پریشان میکند..🎈

طبیعیه بعد دیدن فیلم ترسناک اینجوری بشی شاید یکی دیگه بود میگفت نه درخت تکون نمیخوره صلوات بفرست ا ...

بخدااااا ک تکون میخورددددد سحررر..قشنگ دیدمممم..ولی چرا فقط یکی از درختا تکون میخورد..اون لحظه پنیک شدم اصن نمیدونستم چکارکنم

عزیزم🥲🫂

🥲🥲🥲🥲وواااااایییی سحر حالا چجوری بازش کنم دوباره پنجره رووو؟؟ ترجیح میدم بازنکنم بمیرم ازگرما