2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 489 پست
عه خدا نکنه منم با اینکه زود میکپم ولی دیر پا میشم

وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کاش میشد ویس بدم ترکیدم🤣🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عبضی بلوند بهت میاد ی بار بلوند کن🤣😍

یبار هلن بلوند کردم واسه کل جدو ابادم بسه🤣🤣🤣🤣باید هر۳ روز میرفتم رنگساژ وگرنه رنگ عنی میشد💩💩💩🤣زرد عقدی🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

یبار هلن بلوند کردم واسه کل جدو ابادم بسه🤣🤣🤣🤣باید هر۳ روز میرفتم رنگساژ وگرنه رنگ عنی میشد💩💩💩 ...

ع چ بد حتما طرف بلد نبوده من خواهرم انجام داد ایجو نیس

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🩵☁️ درخواست ندین

ع چ بد حتما طرف بلد نبوده من خواهرم انجام داد ایجو نیس

بهترین رنگ کاره هلن ..منتها اون رنگی ک من انتخاب کرده بودم رنگساژ لازم بود بعد از ۳ روز ک میرفتم حموم رنگش عنی میشد🤣بعد گفت شامپو رنگی بگیر..گفتم گمشووو باباااا هی باید ب تو پول بدم و ب شامپو پول بدم🤣🤣

@niniyar تایید میکنید لدفا😘🤩

چی چیه؟

عزیز من کلی زحمت میکشم برات تایپ میکنم و نظر میدم شعور اینکه لااقل تشکر کنی رو داشته باش 😉 آقایان مثلا محترم درخواست نده بخدا من اعصاب و عفت کلام ندارم نسبت به تو هااا😬😂