2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 115 پست
لعنتی کراش زدع روت خخخخ

🤣🤣🤣🤣🤣ملک میگم خوبه نرفتم ج ی ش کنم اونجا🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اونجا بود ندیدی بنده خدا 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣ولی حذاب وایساده داره دید میزنه🤣🤣🤣🤭

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣ولی حذاب وایساده داره دید میزنه🤣🤣🤣🤭

کاظم ناظم چه دید زدنی 🤣🤣🤣🤣

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

را افتادی خوشم پیاد🤣🤣🤣🤣

اره بخند دارم برات بایدم بخندی 🤣🤣

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

وای نگو من از اینجا دچار تب و لرز شدم🤣🤧

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂فک کن میومد پیشم🤣🤣🥰🥰جیزززززز برق سه فاز میگرفتم🤣🤣🤣🤣

اره وگرنه سرش و از حلقت میآورد بیرون میگف ععع ورودی خروجی جداس خخخخ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو ادمنمیشی بقران ب این بزکت🌶🥖🥖🤣🤣🤣

من دیگه نمیام پی وی🤣🤣🤣🤣

با ۲تا چیپس و پفک 🤣🤣🤣🤣🤣

خدانکنه عزیزمولی حالا این عکسو واس چی گرفتی

عزیزمی😍🥰والا واسه جغده گرفتم همیشه اونجاس تا میرم پرواز میکنه میره