2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 8496 بازدید | 1518 پست
اره خوشرمنده قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم کدوم شهرین شما

من بابا من مشهدم امن امان اصلا خبری ازین چیزا نیس ولی من ترسوام گربه ببینم خوف میکنم وای بحال چیز دیگ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقااا نمیخواااامم 😭😭😭قهرم اصلا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ریدم ازخنده خدا خفت نکنه🤣🤣🤣🤣من بردممم ..جایزه بدید بهم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣بایدم بخندی بیشترین رای واسه توعه

😝😝😝🤣🤣🤣🤣خیلییی خوبن هرکی ب من رای داده🤣🤣🤣🤣کیا ب من رآی دادن؟

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

من بابا من مشهدم امن امان اصلا خبری ازین چیزا نیس ولی من ترسوام گربه ببینم خوف میکنم وای بحال چیز دی ...

خوبه خو ، ما کرمانشاهیم نه من عاشق حیواناتم حتی میرم کوه میگم کاش یک خرس بیاد ببینم از نزدیک

ولی از سگ ولگرد مثل وی میترسم 🤣

بیا جایزه👍😝😝😝😝

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای زریییییی مردمممم ازخندههه بقرانننن دلا بیدارشد

😝😝😝🤣🤣🤣🤣خیلییی خوبن هرکی ب من رای داده🤣🤣🤣🤣کیا ب من رآی دادن؟

همش خودتی با اکانت های مختلف 😒😒🤣🤣🤣🤣🤣

اقااا جلوی نظرسنجی رو چجوری ببندم دیگه بیشتر از این خار نشم😆😆😆

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

همش خودتی با اکانت های مختلف 😒😒🤣🤣🤣🤣🤣اقااا جلوی نظرسنجی رو چجوری ببندم دیگه بیشتر از این خار ن ...

🤣🤣🤣🤣بقرااان جون زری..ی رای دادم اونم با همین سلیطه

خوبه خو ، ما کرمانشاهیم نه من عاشق حیواناتم حتی میرم کوه میگم کاش یک خرس بیاد ببینم از نزدیک ولی از ...

نععععع من فوبیا زنبور دارم چند روز پیش یکی اومد تو ماشین نشست رو لباس من اونقدددد جیغعغغغغ زدم شوهرم میکشیدم پشت فرمون فقط نگه دار پیاده شم ،بدبخت اونم ترسید سکته زد نگه داشت کبود شدم از ترس

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

🤣🤣🤣🤣بقرااان جون زری..ی رای دادم اونم با همین سلیطه

من خودم گزینه آخر و زدم🤣

هعیییی افسردگی گرفتم بیشورا این چه پیشنهاد تاپیکی بوووود

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

من خودم گزینه آخر و زدم🤣هعیییی افسردگی گرفتم بیشورا این چه پیشنهاد تاپیکی بوووود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم سومی رو زدم