2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 8334 بازدید | 1470 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واویلان..خرس خیلی خطریه

آره ولی خو ما با جاده ساختن و شهر سازی و دام و تبدیل جنگل به زمین کشاورزی باعث شدیم قلمرو اونا کوچیک بشه و با انسان برخورد کنه ، من خودم عاشق طبیعت حیواناتم ولی دلم براشون میسوزه ، همون خرسه که امسال به گوسفندای عموی پدرم حمله کرده بود ، و دوتا توله داشت ،توسط ی روستا دیگه کشته شد , خوب اون چه گناهی داره ، توله هاشم دیگه زنده نمیمونن

آره ولی خو ما با جاده ساختن و شهر سازی و دام و تبدیل جنگل به زمین کشاورزی باعث شدیم قلمرو اونا کوچیک ...

واااای بمیررررررررررم براااااای توله هاش...😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای حق گفتید بخدا

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

چیشدههههههه

میگه خرس مادر رو کشتن ..توله هاش بی مادر شدن ..الهییییی بمیرم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

اهوم فقط اونا نیان محیط مسکونی دیگ ..... واقعا تصور کنی یکروز داری میری بیرون خرید یکهو ی خرس از سرک ...

بیشتر این اتفاق توی روستا ها ممکنه بیفته ، خرس ، روباه ، پلنگ ، گرگ و اینا بیان واسه غذا سمت روستاها

ولی خو چون ما باعث کوچیک شدن قلمروشون شدیم ، هر ساله هم کلی از اونا کشته میشن ، حداقل میتوانیم یکم نکات ایمنی در مواجه باهاشون رو یاد بگیریم تا هردو طرف آسیب نبینن و اینکه دولت ها ی تمهیداتی برای زندگی بهتر اونا و مواجه کمترشون با ما در نظر بگیره ، یکیش مثلاً مناطق محافظت شدس

بستگی به اون شهر هم داره مثلاً مناطق مرکزی کشور ، خرس که نداره

بیشتر این اتفاق توی روستا ها ممکنه بیفته ، خرس ، روباه ، پلنگ ، گرگ و اینا بیان واسه غذا سمت روستاها ...

اهوم درسته ولی کلا ترسناکه من یکی تپش قلب گرفتم بیخودی،🤣🤣🤦🤦🤦

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕