2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 11615 بازدید | 2043 پست
🤣🤣🤣🤣🤣کوجااا زریی؟ من ک نمیپاکم..ولی کجا تاپیک خودم یا یجا دیگه🤔مغزمم ک مغز نیس ..ماهی شدم

نمیدونم شاید تاپیک دیگه ریپم زده بودی ترکیده

زورش که به غصه هاش نمیرسید آرایش غلیظ میکرد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عوووق😕😂😂😂راستی از دیشب دوتا ریپ داشتم ازت ولی نمیدونم خودت پاک کرده بودی یا تاپیک ترکیده نیست

🤣🤣🤣🤣🤣

کوجااا زریی؟ من ک نمیپاکم..ولی کجا تاپیک خودم یا یجا دیگه🤔مغزمم ک مغز نیس ..ماهی شدم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

شارژم ۴ درصده هعیییی

ای توروحتتتت🤣🤣🤣🤣🤣همیشه مشکل شارژ داری

برق نیومد؟

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نمیدونم شاید تاپیک دیگه ریپم زده بودی ترکیده

احتمالا ...نمیدونم خودمم بادم نیس🤣🤣🤣🤣

😭😭😂😂😂😂چرا اومده برم بزارم شارژ

برو برو بزن شارژ ..منم برم سالاد درس کنم ...گوه توی سالاد

واااا گوه گوه نکن اون سالاد و میخوایی بخوری ☹🤣

🤣🤣🤣🤣من نمیخورم که زری🤣🤣🤣

الان آب نیست پاشم چه غلطی بکنم توووف همه کارام موند

بابا ازخدات باشه دیوز🤣🤣🤣🤣کار چی بار چی بشین کیف کن😝💃