2777
2789

به فکر 407

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراااا ۴۰۷ حالا؟؟

چون اون سال کنکور دارم الان یازدهمم

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

یک هفته اس دارم به ۴۰۶ فکر میکنم مشاورم گفت یه بار دیگه بگی میخوام پشت کنکور بمونم با تریلی از روت ر ...

سال چندمته پشتی دوم؟؟

امسال چطور خوندی مگه؟؟

ناقص؟؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

خواهرم پوکیده هی میگه ۴۰۶ میگم دیگ نابود میشی تا ۴۰۶

نذار پضت بمونه دیروز معین کرمی میگفت هرچی اوردین برین

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

۴۰۵ های عزیز.کسایی ک با تموم سختیا رسیدید ب روز کنکور

چه بدبختیایی ک نکشیدید

هر روز یه تصمیم جدید نبود نت و هزار هزار بدبختی دیگ ک میشه ساعت ها بخاطرش گریه کرد

ولی قدر خودتونو بدونید ک تا اینجا رسیدید

ب خودتون افتخار کنید روز پنجشنبه برا تجربیا جمعه برا انسانیا امیدوارم بههترین روز زندگیتون باشه

۴۰۵ های عزیز.کسایی ک با تموم سختیا رسیدید ب روز کنکور چه بدبختیایی ک نکشیدید هر روز یه تصمیم جدید نب ...

بدرک هرچی میخواد بشه اصلااااا برتم مهم نیست