معصوم۱۸۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 24 عنوان حاملگی 113 بازدید | 7 پست سلام خانما رفتم آزمایش خون دادم جواب مثبت بودرفتم دوباره آز تیتر بتا دادم نتیجهش ۹۵۱.۸ بودشگفتن دوباره باید آز تکرار بشه خیلی میترسم یعنی چی؟؟؟چرا باید تکرار بشه کسی میدونه برای خوشبختی باید دنبال بهانه بودو ^تو^ بهانهیخوشبختی منـی!❤️ 1397/03/25 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_خانوومی عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 24523 دیگه عدد به این بالایی تکرار چی اخه الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
معصوم۱۸۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 24 دیگه عدد به این بالایی تکرار چی اخه نمیدونم هی میپرسیدن سقط کردی گفتم نه اصلا حالم بد شد رفتم اورژانسی بیمارستان ازم آزمایش گرفتن گفتن حاملهایی هنوزم تاریخ پریودیم رد نشد ۳روز دیگه تاریخش میرسه برای خوشبختی باید دنبال بهانه بودو ^تو^ بهانهیخوشبختی منـی!❤️
معصوم۱۸۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 24 تکرار واسه چی؟ منم همینو میپرسم😕 برای خوشبختی باید دنبال بهانه بودو ^تو^ بهانهیخوشبختی منـی!❤️
کیک_شکلاتی1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 6299 منم همینو میپرسم😕 والا من فقط یبار آز دادم فک نکنم تکرار لازم باشه تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
معصوم۱۸۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 24 والا من فقط یبار آز دادم فک نکنم تکرار لازم باشه چیبگم والا دکتر آزمایشگاه گفت باید تکرار بشهماما هم گفتتازه هنوز تاریخ پریودیمم رد نشده برای خوشبختی باید دنبال بهانه بودو ^تو^ بهانهیخوشبختی منـی!❤️
معصوم۱۸۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 24 کسی خبر نداشت🤔🤔🤔 برای خوشبختی باید دنبال بهانه بودو ^تو^ بهانهیخوشبختی منـی!❤️