2777
2789
عنوان

حسرت میخورم

153 بازدید | 12 پست

پسر ۳سالم.

نه کلام داره نه درک و توجه داره نه متوجه حضور آدما میشه یعنی هیچ چیز مثبتی نداره هرچی یاد بگیره نهایتا یک ماه یادشه کلی دکتر بردم کلی آزمایش دادم چون دلیلی پیدا نمیکنن میگن اوتیسمه .

پسر ۳ساله من دستش و تو خیابون ول کنم میره جلوی ماشین درک و توجه نداره .احساس خطر نداره .

غریبه و از خود رو ازهم تشخیص نمیده .

خیلی وقتا در ماشین غریبه باز باشه میره که سوار بشه چون ماشین و دوست داره .

خیلی دلم پره خیلی ناراحتم دارم دق میکنم ۸ماه کاردرمانی و گفتار درمانی بردم بچه خیلی بد شد هنوزم کلیشه هاش موندن دارو میدم هیچ دارویی بهش نمیسازه مجبورم قطعش کنم.

فقط دارم با بدبختی روزا رو میگذرونم اینقدر سردرد های وحشتناکی میگیرم که دلم میخواد بمیرم و تجربشون نکنم..هیچ جا نمیتونم برم هرجا برم باید همراش راه برم باید مواظبش باشه پاهام روماتیسم گرفته اینقدر که سر پام .

علاقه شدید به لامپ و آب داره .

کلیشه هاش دستشو میزاره رو گوشش و صدا میده انگشتش و ضربه میزنه به کف دستش ،بال بال میزنه،بی قرار میشه سرشو میکوبه زمین وپاهاشو رو هم میکشه و....

خیلی کلیشه داره

توروخدا اگه بچه سالم دارین بدون آرزوی ماست حسرت ماست قدرشون و بدونین .

من حتی به خاطر بچم زندگی خوبی که داشتم خراب شد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم هر دارویی رو الکی بهش نده در کل خیلی از این داروها عوارض دارن واسه بچه خدا بزرگه شاید به مرو ...

همه جا بردم خستم دلشکستم بچه اولمه خودمم ۲۳ سالمه باورم نمیشه همچین چیزی باشه.

از پا درمون آورده دریغ از یه ذره تغییرر 💔

[QUOTE=420238540] بچه رو خدا داده خودشم روزیشو میده مواظبشهبه امام زمان توسل کن حسرتم نخورخیلیام بچه میخوان میگن فقط ب ... [/QUOTE

وقتی نتونن ۲۴ ساعت ۴ ساعت بخوابن وقتی هیچ جا نتونن بره چون بچه خرابکاری کنه و بشکنه وقتی که بچه خوب و بد و تشخیص نده هیچ کس نمیخواد هیچ کس دوست نداره بچه ای بیاره که همیشه دل نگرانش باشه که اگه من مردم این بچه چی میشه کی میتونه نگهداری کنه ازش

عزیزم وقتی نتونن ۲۴ ساعت ۴ ساعت بخوابن وقتی هیچ جا نتونن بره چون بچه خرابکاری کنه و بشکنه وقتی که بچ ...

توسل کن به ائمه

حکمت خدارو هیشکس نمیدونه

حالمو یجوری کردی قبل خواب😢

توسل کن به ائمهحکمت خدارو هیشکس نمیدونهحالمو یجوری کردی قبل خواب😢

نه من هرکاری کردم نشد فقط در عذابم سخت حتی اونایمم که میگن اوتیسمه یه تغییری دارن مال من تغییری نداشته اصلا اروم و قرار نداره مداوم در حالا بالا و پایینه..

باورتون میشه دستش و میزنه به سقف آشپزخانه چون احساس خطر نداره میره بالا از بلندی .

الان که دارم اینارو مینویسم از سردرد و چشم درد دارم میمیرم.

نمیگم که خودتون و ناراحت کنین میگم که بچه فقط سالمش خوبه دخترو پسر نداره

حکمت بچه ندادن خیلی بهتراز بچه ایه که همه عمر فکرش باشی

نه من هرکاری کردم نشد فقط در عذابم سخت حتی اونایمم که میگن اوتیسمه یه تغییری دارن مال من تغییری نداش ...

عزمزم کاش کنارم بودی و محکم بغلت میکردم . من برای مشکل پسرم حدود یک سال و نیمه در راه کار و گفتاردرمانی ام و مادرای خسته و ناامید زیادی تو این مراکز دیدم به خودم قول دادم اگر روزی از رفتن به توانبخشی فارغ بشم رسالت من اینه که به همهمه بگم مادرهایی که بچه اتیسم و معلول و کم توان دارن قابل احترام ترین آدم های روی کره زمین هستن چون هم درد مشکل دلبندتان رو دارن و هم درد قضاوت و نگاه مردم . این مادرهایی به هیج وجه نیاز به ترحم ندارن و فقط باید تحسین بشن.

دوباره کاردرمانی برای پسرت رو شروع کن تو مرکز دیگه و نا امید نشو

عزمزم کاش کنارم بودی و محکم بغلت میکردم . من برای مشکل پسرم حدود یک سال و نیمه در راه کار و گفتاردرم ...

چی بگم واقعا از ته ته قلبم خستم همیشه میگفتم خدا به این مادرو پدرا صبر بده خیلی سخته بچشون اینطوریه خدا به خودم داد خودم از پا دراومدم کمردرد و پادرد سردرد مداوم قشنگ دارم ازبین میرم ای کاش جواب همه این دردام خوب شدن بچم باشه