2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی

169 بازدید | 22 پست

فردا باید واکسن یکسالگی دخترمو بزنیم

وای خیلی استرس دارم اصلاااا طاقت درد کشیدن و گریه کردنشو ندارم خدااایا🥲

مامانا چطوریه واکسن یک سالگی؟ میدونم یک دست و یک پا رو میزنن، چجوری اخه؟ مثلا اول میزنن دستش بعد که گریش تموم شد دوباره پا رو میزنن؟ 😭

بعدش وقتی بخواد راه بره یا بغلش کنیم درد داره دست و پاش؟ پاراکید بخرم براش؟ تب و اینا میکنه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک سالگی راحت ترین واکسنه اصلا اذییت نداره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خدا لعنتشون کنه الهی معلوم نیست چیه این واکسن به بچه من نمیسازع انگاری هربار تب و مرز تشنج میره

به بچه همه میسازه، چون به بچه شما نمیسازه ، خدا لعنتشون کنه؟

تب بعد از بعضی واکسن ها نشانه تاثیر گذاشتن واکسن هست،

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا
خدا لعنتشون کنه الهی معلوم نیست چیه این واکسن به بچه من نمیسازع انگاری هربار تب و مرز تشنج میره

تب که عادیه

مرتب چکش میکردی با تب سنج ؟ استامینوفن سر ساعت بهش میدادی؟

به بچه همه میسازه، چون به بچه شما نمیسازه ، خدا لعنتشون کنه؟تب بعد از بعضی واکسن ها نشانه تاثیر گذاش ...

اره بچم عذاب کشیده هر بار

مگه شما دولتی؟چرا بر خورد به شما

من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
پاراکید نمیخواد ینی؟ برا درد

حالا یه بار بعد واکسن بهش بده ولی مثل واکسن های دیگه تب و بی قراری نداره خیلی سبکه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔