2777
2789
افرینننمنم سال بعد نهمم میشه بگی ازمونش چقدر سخت بود و از چه کتاب و منابعی استفاده کردی و روزی چند س ...

سلام امسال آزمون ما دفترچه تحصیلیش خیلی آسون بود نسبت به سال قبل و دفترچه هوش نسبت به سال قبل سطح بالاتری داشت ولی جوری بود که میشد کم کمش 17 تا سوال رو جواب بدی

من برای تحصیلی از کتاب ای کیو گاج و خیلی سبز و کمپلکس تحصیلی استفاده کردم که ای کیو گاج یه قسمت هوش هم داشت

برای هوش کتاب های سه گانه هوش خیلی سبز و وی ای سی که واقعا خیلی سطح بالایی داشتن کار کردم

و آزمون های ورودیوم و اف ریاضی میدادم که واقعا خوب بودن

البته پک آزمونی هم خریدم و حل کردم خودم تو خونه

بهت پیشنهاد میکنم که از این تابستون استفاده کن درسارو پیشخوانی کن روی هوش سرمایه گذاری کن و حتما حتما آزمون بده آزمون خیلی مهمه هیچ تستیو ندونسته ول نکن کاملا مفهومشو بفهم خودتو خیلی خسته نکن من اوایل روزای مدرسه 4 یا 5 ساعت درس میخوندم روزای تعطیل 6 یا 7 ساعت ولی وقتی که جنگ شد چون خیلی وقت اضافی داشتم 12 ساعت میخوندم ولی خیلی به خودت فشار نیار اوایل سال چون آخر سال فرسوده میشی و اگر هدفت قبولیه به هیچ چیزی جز قبولی فکر نکن درسته راه خیلی سختیه باید از خیلی چیزا بزنی ولی قبولیش خیلی شیرینه و من خیلی تعریف های خوبی از تیزهوشان شنیدم امیدوارم که حرفام کمکت کرده باشه و قبول شی و حس خوب قبولی رو تجربه کنی اگه از همین تابستون استفاده کنی از خیلی از رقیبات جلو میفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.