2777
2789
عنوان

طلاق میگیریم

117 بازدید | 10 پست

ازدواج دوممه همه جوره اذیت شدم تواین چهارسال تاحالا ۵۰ بارهم رفتم قهر اومده اورده این بار اصن نمیومدم گاه اومد بچه رو برد اورد هی اخرشم گف بخاطر بچه برگرد خونه دوباره اورد باز همون اش همون کاسه پیش همه بهم بی احترامی میکنه ج ن ده میگه بخدا از عید ارایشگاه نرفتم از صورتم میترسم نگاکنم اصن ن پولی میده ن خرجی همه پولاشو میزنه ب کارت پدرش اوناخرج میکنن چن روز پیش هم شنیدم مادرش ب دخترش میگف منتظرم بچه بزرگ شه اینارو ازهم جدامیکنم بهش گف گف خوب کرده گفته اصن ی بار ندیدم پشت من باشه اگ حق بامنم باشه همیشه طرف اونارو میگیره دگ خسته شدم بخدا تواین زندگی حالم خوب نیس میخوام تموم شه دوسندارم بخدا ببینمش حتی اونقد ازش بدم میاد اونقد بهم بدی کرده میخوام ب بدترین روز گرفتار شه هردعوایی هم میشه میگه ب فامیلت بگو بیاد جهازشو ببره ب اونم امروز گف گف باشه میام میخوام وسایلاشو ببره ی خونه رهن میکنم اونجا میزارم برم تنهایی بشینم اینم فک کنه ک اون برده اینجوری تودادگه مقصر نمیشم

به نظرم شما باید روی خودتم کار کنی

چون دو تا ازدواج ناموفق نشون میده که شما بی تقصیر نیسی

حداقلش انتخابت اشتباهه و نتونستی درست انتخاب کنی

مثلا میگی آرایشگاه نمیری و برات خرج نمیکنه

ولی بچه دار شدی

چرا درس نمیگرفتی از اشتباهات

چرا خرح نکردی

ریپلای ها رو نمی بینم. درخواست دوستی نده متاهلم و متاهلم نبودم مردای نی نی سایتی جزو انتخابام نبود دیگه خودت بفهم تو این سایت وصله ناجوری نر بی ارزش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم شما باید روی خودتم کار کنی چون دو تا ازدواج ناموفق نشون میده که شما بی تقصیر نیسیحداقلش انتخ ...

من خیلی تلاش کردم تین زندگیو بسازم ولی هربار ناامیدم کرد زندگی قبلیمم شوهرم خیانت کرد و دس بزن داشت اصن وقتی اعصبانی میشد جلوی چشمشو نمیدی حتی چاقو هم میکشید برای ادم

همیشه اینطور نیست چون دوتا ازدواج ناموفق داشته حتما مقصر بوده

همیشه اینطور نیست ولی برای ایشون هست

چون چندین اشتباه کرده

کسی که یه بار انتخاب اشتباه کرده بار دوم اینجوری نباید ازدواج کنه و زندگی کنه

ریپلای ها رو نمی بینم. درخواست دوستی نده متاهلم و متاهلم نبودم مردای نی نی سایتی جزو انتخابام نبود دیگه خودت بفهم تو این سایت وصله ناجوری نر بی ارزش