2777
2789
عنوان

دلتنگ نی نی مم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 40 پست
7 دور خیلیه مگه چقدر بند ناف بلند بوده؟ الان حالش چطوره؟

الان خیلی بده ندیدم یه بیمارستان دیگست همسرم میگفت خوبه تکون میخوره باید مغز و قلب وکلیه و ایناشو بررسی کنیم

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی تو سونو چندم بهت گفتن بند ناف پیچیده؟

آخری  دیروز صبح گفتن عصر بستری شدم نصف شب ساعت سه دنیا اومد الانم وضع بخیه هام بده درد دارم ....فقط واسه امیر عباسم دعا کنید

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!
آخری  دیروز صبح گفتن عصر بستری شدم نصف شب ساعت سه دنیا اومد الانم وضع بخیه هام بده درد دارم ... ...

انشاءالله به حق این روز پسرتو بغل کنی الان چون استرس داری شیرت نمیاد به خودت برس نگرانی رو دور کن به شیر دادن به پسرت فکر کن بعد یه دوش آب گرم بگیر سینه هاتو خوب با آب گرم فشار بده از بالا به پایین بعد به امید خدا شیرت زیاد میشه بچه هم تا آزمایشاش نیاد تحت مراقبت میمونه که طبیعیه باید تمام ارگانهایه اصلیش بررسی بشه انشاءالله که سلامت میاد 

اتفاقا از اون بیمارستانه گفتن شیربدوشین بیارین

عزیز دلم غذا بخور و شروع به دوشیدن کن. وقتی بدوشی زیاد میشه گلم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
الهی عزیزم امضات داغونم کرد ک اشکام اومد خدا نگاهشو ازمون نگیره

فدات شم عزیزم ...خودتو ناراحت نکن بخدا معلقم بین زمین و آسمون از موعد پری گذشته ۳ روز بعدش گذاشتم منفی بود دارو میخورم لتروزل و متفورمین و اینا  نمیدونم چحکمتیه ک اینقد انتظار بکشم...امروز یا فردا بیبی میزارم اگ منفی شه ک دیگ باید دکتر امپول برام بنویسه😢😢😢😢

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
چهل هفته...از اولش بچمو بردن ندادن بغلم منم شیر ندادم الان شیرم نمیاد

خب ازماماهای اونجابپرس....رازیانه یادت نره عزیزم ها....نگران جوجه هم نباش زودی حالش خوب میشعکه میادبغلت.اینقدروقت داری ک شیرش بدی وبیخوابی بکشی😉😘😘😘😘

فدات شم عزیزم ...خودتو ناراحت نکن بخدا معلقم بین زمین و آسمون از موعد پری گذشته ۳ روز بعدش گذاشتم من ...

میفهممت

کاش خدا نگامون کنه

ان شالله مثبته قربونت برم.امیدوار باش

نیازمند معجزه
میفهممت کاش خدا نگامون کنه ان شالله مثبته قربونت برم.امیدوار باش

کاش عزیزم ...فدای دلت گلم انشالله .امیدم ب خداس

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘