بچه ها من صبح تاپیک زده بودم که نی نیم به علت پیچیدن هفت دور بند ناف دور گردنش مشکل تنفسی پیدا کرده یه بیمارستان دیگه بردنش منم موندم اینجا شیرم ندارم پسرم اونجا گشنه مونده دارم مینیرم بخیه هامم بد زدن کل است خون بندیم داره میشگنه بغلیمون هم هی نی نی شو شیر میده
آخری دیروز صبح گفتن عصر بستری شدم نصف شب ساعت سه دنیا اومد الانم وضع بخیه هام بده درد دارم ... ...
انشاءالله به حق این روز پسرتو بغل کنی الان چون استرس داری شیرت نمیاد به خودت برس نگرانی رو دور کن به شیر دادن به پسرت فکر کن بعد یه دوش آب گرم بگیر سینه هاتو خوب با آب گرم فشار بده از بالا به پایین بعد به امید خدا شیرت زیاد میشه بچه هم تا آزمایشاش نیاد تحت مراقبت میمونه که طبیعیه باید تمام ارگانهایه اصلیش بررسی بشه انشاءالله که سلامت میاد
فدات شم عزیزم ...خودتو ناراحت نکن بخدا معلقم بین زمین و آسمون از موعد پری گذشته ۳ روز بعدش گذاشتم منفی بود دارو میخورم لتروزل و متفورمین و اینا نمیدونم چحکمتیه ک اینقد انتظار بکشم...امروز یا فردا بیبی میزارم اگ منفی شه ک دیگ باید دکتر امپول برام بنویسه😢😢😢😢
الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘