2777
2789
عنوان

ملک در ترکیه

105 بازدید | 10 پست

من دو تا ماشین دارم یکی ۲ میلیارد فروش میره و یکی ۳ و نیم فروش میره یکی ارس پلاکه. یه ویلا هم دارم بیرون شهر که ۲۰ میلیارد به فروش میره

من میخام یه حرکت بزنم هر سه تاشو بفروشم بدم یه خونه توی ترکیه حالا شهر وان باشه یا جایی نزدیک ایران به نظرتون میشه و ارزش داره ؟
یا همینا بمونه دست نزنم بهشون؟

سوال برنامه نویسی داشتید میتونید در bale ازم بپرسید. من زیاد اینجا نمیام. ایدی من در بله: @codct

اگه میخوای اونجا زندگی کنی و اقامت بگیری فکر خوبیه

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ورا نگیرخطریهگرجستانی ارمنستانی مجارستانی چیزی بهتره بازم

یعنی ترکیه خطرناکه ؟ چرا ؟ از اینجا که خطرناکتر نیست

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
اگه میخوای اونجا زندگی کنی و اقامت بگیری فکر خوبیه

نه واقعیتش اگه بگیرمم توی ایران زندگی میکنم

سوال برنامه نویسی داشتید میتونید در bale ازم بپرسید. من زیاد اینجا نمیام. ایدی من در بله: @codct

این ورا نگیرخطریهگرجستانی ارمنستانی مجارستانی چیزی بهتره بازم

ارمنستان و گرجستان چرا؟ ترکیه چرا نه؟

نه واقعیتش اگه بگیرمم توی ایران زندگی میکنم

پس واسه چیته اون سرِ دنیا ؟ حالا که اینجایی هیچیتو نفروش مگه بخوای یه بهترشو بگیری

ارمنستان و گرجستان چرا؟ ترکیه چرا نه؟

چون تو هیچ جنگی نیستن و حاشیه ندارن.

ترکیه /روسیه /اذربایجان

دور اینجا ها رو خط بکش .

البته عقل من اینو میگه و هرکس نظری داره

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

پس واسه چیته اون سرِ دنیا ؟ حالا که اینجایی هیچیتو نفروش مگه بخوای یه بهترشو بگیری

اون سر دنیا نیست همین بغلمونه فاصله ما تا وان از فاصله ما تا تهران کمتره

چون تو هیچ جنگی نیستن و حاشیه ندارن.ترکیه /روسیه /اذربایجان دور اینجا ها رو خط بکش .البته عقل من این ...

خب ارمنستان که با اذربایجان همش تو جنگ بودن همین چند وقت پیش