دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 عنوان نی نی یار 131 بازدید | 16 پست نی نی یاز من نمیدونستم حسای یدم دستش تعلیق میشم تو قوانین نزدید واضحقول میدم دیگه نیاد بفد اینجوری گفتم کنترلش میکنم بهتر اینکه خودش یره جدا بزنه و نگه@niniyar قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠 امروز | 19:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 چی😐😐😐 هیچی دخترخواهرم ۱۱ سالشه یا اکانت من چندتا تامیک شگ و گریه زده و چندتا نظر گذاتشهمن نمیدونستم خلاف قانون سایته..آخه گفتم اگه اکانتمو ندم میره جدا میزنه نمیشه کنترلش کنم میره با یکی دوست میشه بلا سرش میاد قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 @niniyar توروخدا تعلیقم نکنمن نمیدونستمتو قوانین واضح نگفتید قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
sara_saaraa عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 10909 هیچی دخترخواهرم ۱۱ سالشه یا اکانت من چندتا تامیک شگ و گریه زده و چندتا نظر گذاتشهمن نمیدونستم خلاف ق ... با اون یکی اکانتت ؟تعلیق دائم شدی؟ حیف از جوونیمون
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 با اون یکی اکانتت ؟تعلیق دائم شدی؟ نه همین اکانتو دارم دخترخواهرم استقاده کزد گفتم کنترلش کنمحالا نی نی یار میگه این اکانتمو تعلیق میکنه😢من میخاستم کنترلش کنم نره خودش اکانت بزنه یا پسر دوست شه یوقتیعد قوانین نمیدونستم واضح نگفته که مشترک نمیشه قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
تیری_جذاب عضویت: 1404/08/13 تعداد پست: 1205 نی نی یار هم رسیدگی نمیکنههه هم بیخودی تعلیق میکنه. پونصدبار تگش کردم ولی ی نگاه هم نمیندازه!! alone_2@
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 نی نی یار هم رسیدگی نمیکنههه هم بیخودی تعلیق میکنه. پونصدبار تگش کردم ولی ی نگاه هم نمیندازه!! آره زودی تعلیق میکنهتازه این که نمیشه اکانت مشترک داشت جز قوانین نبود من چه میدونستم قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 سختش نکن تعلیقم شدی با یه سیمکارت دیگه اکانت بسازالتماس نداره ندارم سیم کارت دو تا دیگه هم تعلیق شده😁 قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
dr_nura عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 241 سختش نکن تعلیقم شدی با یه سیمکارت دیگه اکانت بسازالتماس نداره
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 سختش نکن تعلیقم شدی با یه سیمکارت دیگه اکانت بسازالتماس نداره حتی یکی اومد تو تاپیکم فجشای ید داد جرات نگردم نی نی یازو تگ کنم گفتم حالا منم تعلیق میکنه قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
dr_nura عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 241 حتی یکی اومد تو تاپیکم فجشای ید داد جرات نگردم نی نی یازو تگ کنم گفتم حالا منم تعلیق میکنه عجب شانسی داری تو چیکار میکنی 😄
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 عجب شانسی داری تو چیکار میکنی 😄 😂 نمیدونم یه احمق منطورما ید یرداشت کزد هعی اومد فحش دادشانس ندارم یخدا وگرنه آدم خوبیم😂 قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
همونخوشگل٥٥٥٦٦ عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1118 گفته بازم اینکارو کنین تعلیق دیگه چرا داری التماس و تحریکش میکنی نینیارو؟
دنیای_قشنگ_من مدیر استارتر عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 2624 گفته بازم اینکارو کنین تعلیق دیگه چرا داری التماس و تحریکش میکنی نینیارو؟ جدی 😁متوجه نشدمخدا کنه پس تعلیق نکنه قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠