2777
2789
عنوان

نی نی یار

131 بازدید | 16 پست

نی نی یاز من نمیدونستم حسای یدم دستش تعلیق میشم

تو قوانین نزدید واضح

قول میدم دیگه نیاد

بفد اینجوری گفتم کنترلش میکنم بهتر اینکه خودش یره جدا بزنه و نگه

@niniyar

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

چی😐😐😐

هیچی دخترخواهرم ۱۱ سالشه یا اکانت من چندتا تامیک شگ و گریه زده و چندتا نظر گذاتشه

من نمیدونستم خلاف قانون سایته..آخه گفتم اگه اکانتمو ندم میره جدا میزنه نمیشه کنترلش کنم میره با یکی دوست میشه بلا سرش میاد

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون یکی اکانتت ؟تعلیق دائم شدی؟

نه همین اکانتو دارم دخترخواهرم استقاده کزد گفتم کنترلش کنم

حالا نی نی یار میگه این اکانتمو تعلیق میکنه😢

من میخاستم کنترلش کنم نره خودش اکانت بزنه یا پسر دوست شه یوقت

یعد قوانین نمیدونستم واضح نگفته که مشترک نمیشه

نی نی یار هم رسیدگی نمیکنههه هم بیخودی تعلیق میکنه. پونصدبار تگش کردم ولی ی نگاه هم نمیندازه!!

آره زودی تعلیق میکنه

تازه این که نمیشه اکانت مشترک داشت جز قوانین نبود من چه میدونستم

سختش نکن تعلیقم شدی با یه سیمکارت دیگه اکانت بسازالتماس نداره

ندارم سیم کارت دو تا دیگه هم تعلیق شده😁

سختش نکن تعلیقم شدی با یه سیمکارت دیگه اکانت بسازالتماس نداره

حتی یکی اومد تو تاپیکم فجشای ید داد جرات نگردم نی نی یازو تگ کنم گفتم حالا منم تعلیق میکنه

عجب شانسی داری تو چیکار میکنی 😄

😂 نمیدونم یه احمق منطورما ید یرداشت کزد هعی اومد فحش داد

شانس ندارم یخدا وگرنه آدم خوبیم😂

گفته بازم اینکارو کنین تعلیق دیگه چرا داری التماس و تحریکش میکنی نینیارو؟

جدی 😁متوجه نشدم

خدا کنه پس تعلیق نکنه