2777
2789
عنوان

باردارهابیان

110 بازدید | 14 پست

شماازاول بارداری تاالان هرچندهفته ای ک هستیددکتربراتون چندبارچکاپ خون وادرارنوشته؟؟

من فقط یبارتوهفته 5دادم بنظرم خیلی کمخ الان ک هفته 19هستم حداقل یباردیگ بایدمیدادم 

میخوام بیینمشماچندوقت یبارواستون نوشته

اگه خدای نکرده دفع پروتتین اینایاشه چجودی میشه فهمیدبعضیابافشارنرمال هم دارن فقط راهش ازادراره ک من ندادم خیلی نگرانم 

وخدایی که بشدت کافیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا فکر میکنی کم بوده؟

مهم اینه هر دفعه فشارت رو اندازه بگیره

من هم فقط یه بار ازمایش ادرار و خون دادم.ادرار وقتی میبینن دفع پروتین نداری کفایت میکنه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
چرا فکر میکنی کم بوده؟ مهم اینه هر دفعه فشارت رو اندازه بگیره من هم فقط یه بار ازمایش ادرار و خون ...

من فشارم رو11ست یباربهم گفت ک فشار11و12توبارداری درسته نرماله ولی خوب بایدمواظب باشی 

ببین من اللن هفته 19م فقط فمبیون میخورم بهم آهن هم نداده اخه اکثرامیخورن 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم یکی اوله یکی دیگه هفته 21 ایناس اگر علایم خطر داشته باشین چکاپ میدن وگرنه همی دوتا آزمایش خون ...

ببین نمونش تیروییدم توهفته 5نرمال بوداینقدخودم بزورگفتم شنبه واسم ازنوشت میگفت نداری چکاریه دوباره بدی دوباره ک دادم دیدم شده 4.10رفتم غددگفت کمکاری بایدقرص بخوری خوب ببین اگ خودم نمیگفتم حالاحالاهاتبروییدموچک نمیکرد😕

وخدایی که بشدت کافیست
ببین نمونش تیروییدم توهفته 5نرمال بوداینقدخودم بزورگفتم شنبه واسم ازنوشت میگفت نداری چکاریه دوباره ب ...

خب عزیزم پزشکتو عوض کن...

من زیره نظره مرکز بهداشت متخصص و ماما هستم..وقتی سه تاشون یه نظر دارن دیگه خیالم راحته😊

خب عزیزم پزشکتو عوض کن... من زیره نظره مرکز بهداشت متخصص و ماما هستم..وقتی سه تاشون یه نظر دارن دیگ ...

دکترخوبیه ولی یکم ریلکسه فقط 

اونوقت واسم بدون هیچ مشکلی اکوی قلب جنین نوشته😕

وخدایی که بشدت کافیست