2777
2789
عنوان

دو راهی سخت😁

71 بازدید | 4 پست

دوستان من موهام از خرداد به بعد یه ریزش خیلی شدیدی گرفت به خاطر استرس که حجم موهام نصف شد کاملا مشهوده که نصف شده موهام تا زیر زانومه میخواستم برم دکتر ببینم چیکار میشه کرد که مثل قبل پرپشت شه ولی الان فرصتی پیش اومده که میخوام کراتین هم کنم بعد کراتینم میگن ریزش داره دوباره الان چیکار کنم اول برن دکتر موهام پر پشت بشه یا کراتین کنم همزمان زیر نظر دکترم برم لطفا کسی اگر تجربه داره بگه راجب کراتین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اول دکتر برو و بعدشم کراتین نکن چون بدتر میریزه

چیکار کنم اخه تا یه شونه کنم دو ساعت طول میکشه حمومم دوساعت بعد حموم مثل جنازه میشم انگار رفتم کارگری کردم از خستگی