2777
2789
عنوان

چحور مخ بزنیم

86 بازدید | 14 پست

ا ام یک فرد بی سیاست که بجای جذب فراری میدن ادما رو

بخاطر اخلاق گوهم

یعنی اول جذب میکنم بعد فراری میدم

اما یکی خیلی خوشم اومده ازش بیاید یکم سیاست بهم یاد بدید

اینم بگم مجازی باهم حرف میزنیم و حصوری نمیبنیم همو

و رابطمون اینجوریه که من هرجا از زندگی خسته میشم بهش پیام میدم اونم بهم میگه عیب نداره منم اینجوری بودم و فلان و کلی مشاوره بهم میده

و اینکه اون نامزشو تازه از دست داده چون نامزدش بهش خیانت کرده

بتظرم پسری که تازه یکیو از دست داره راحت تر میشه جذبش کرد سمت خودت بنظر شما چی؟

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم زیاد پیشش درد و دل و ناله نکن ممکنه ازت انرژی منفی بگیره و بدتر دور شه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

پسرا رو گنده نکنید

گنده نکردم

اتفاقا خیلی باهاش بد برخورد کردم پری روز

اونم سرد شده بود زد کلا چت و پاک کرد😂

دیگه امروز یکم بهتر حزف میزدم

اونم تمون تلاششو کرد تا حالمو خوب کنه😂

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

به نظرم زیاد پیشش درد و دل و ناله نکن ممکنه ازت انرژی منفی بگیره و بدتر دور شه

عههه

خودش میگه عادیه منم گدروندم اون روزا رو حساس شدی

وگرنه به من تو اون سن خیلی بیشتر گیر میدادم و....

نمیدونم چجوری برخورد کنم .نمیتونم بحث رو بکشم به یه جای دیگه اصلا

با گرز

چی هست😂🤣

عههه خودش میگه عادیه منم گدروندم اون روزا رو حساس شدی وگرنه به من تو اون سن خیلی بیشتر گیر میدادم و. ...

حالا خیلی فقط از این چیزا نگو

چه میدونم یه سریالی رو باهم شروع کنید ببینید

روزی یه قسمت باهم

یا راجع به خودش ازش سوال کن

از بچگیش از برنامه هاش هر چیی

فقط انقد رابطه تون درد و دلی اونم دردای تو نباشه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

از هر کسی خوشت اومد با گرز بزن تو سرش بندازش داخل گونی کلا ببرش

نمیبنیمش حصوری اون اون سر دنیاس من اینجام

🤣😂😂😂

میترسم اینجوری بگم بد فکر کنه کلا رابطمون قطع بشه نیمخوام از دستش بدم

اینجوری بیشتر باهم رفیق میشید

حالا خیلی فقط از این چیزا نگو چه میدونم یه سریالی رو باهم شروع کنید ببینید روزی یه قسمت باهم یا راجع ...

میترسم اینجوری بگم بد فکر کنه کلا رابطمون قطع بشه

نیمخوام از دستش بدم

اینجوری بیشتر باهم رفیق میشید

حتی روم نمیشه بکشم وسط این حرفا رو 😂🤦♀️

حتی روم نمیشه بکشم وسط این حرفا رو 😂🤦♀️

حداقل آهنگ بفرستید برا هم 😂😂😂😂

به نظرم باید باهاش صمیمی بشی اول