2777
2789
عنوان

لپ تاپ

65 بازدید | 17 پست

باید لپ بخرم برا یادگیری نرم افزارای حسابداری

کارکرده ها با اینکه معلوم نیس اوضاع باطریشون چطوره و خیلی قدیمین با این حال بازم قیمتشون بالاست

نو هم دیدم چندتا توی سایتا با اینکه رم و حافظه و ایناشون داغونه بازم گرونن فقط یه لپ تاپ ایرانی تونستم پیدا کنم که همه چیش خوبه تقریبا و قیمتشم میشه گفت مناسبه نسبت به بقیه ولی من همونم نمیتونم بخرم واقعا دارم دیوونه میشم از غصه و فکر و خیال خونواده من دستسون تنگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین مشکلو

ببین اول بدوم چی میخوای مثلا چه رنی سیپییو ش چه طوری باشه نسل چند باشه

بعد بعضی از پاساژا و لوازم الکترونیکی فروشا لپتاپ استوک دارن بین اونا انتخاب کنم خودمم میخوام همین کارو کنم

نویسنده نوجوان سبک فانتزی

اگه بازنشسته بود بابام که غصه ای نداشتم عزیزم:(

اشنا ندارین؟

بعضی فروشگاها هم قسطی میدن برو صحبت کن

تکنولایف هم فکر کنم قسطی بده سایت رو نگاه کن

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

منم همین مشکلوببین اول بدوم چی میخوای مثلا چه رنی سیپییو ش چه طوری باشه نسل چند باشهبعد بعضی از پاسا ...

استوک هاهم همینن بخدا به خصوص تو شهرستان ما که کوچیکه محصول ۲۰۱۳ که چندسال کار کرده رو به نام استوک میخوان بکنن تو پاچه آدم با قیمت ۳۹ میلیون آخه نمی ارزه واقعا

اشنا ندارین؟بعضی فروشگاها هم قسطی میدن برو صحبت کنتکنولایف هم فکر کنم قسطی بده سایت رو نگاه کن

با اوناهم رودروایستی داریم آخه اصلا بگم بهشونم نمیان که ضمتنت بازنشستگی اونا من لپ تاپ بخرم:(

استوک هاهم همینن بخدا به خصوص تو شهرستان ما که کوچیکه محصول ۲۰۱۳ که چندسال کار کرده رو به نام استوک ...

اره منم دیدم اینا بدرد جرز لای دیوار نمیخورم مدل پایین جدید خیلی بهتره از قدیمی مدل بالا از خواستی بگیری کم کم نسل ۸ باسه پایین تر نه

نویسنده نوجوان سبک فانتزی

وام قرعه کشی هیچی نمیتونی بگیری؟ یه قرعه بنویس اولشو خودت بردار

همین الانشم کلی قسط بدهکارم به دیجی پی و بلو بانک که وام گرفتم ولی خب بازم مبلغشون کمه قرغه کشی رو هم نمیتونم از سر و کله زدن با زنا بدم میاد یه بار مادرم قرعه کشی گذاشت چند سال پیش انواع تهمتارو به به من زدن چون دفتر قرعه و پول دست من بود

اره منم دیدم اینا بدرد جرز لای دیوار نمیخورم مدل پایین جدید خیلی بهتره از قدیمی مدل بالا از خواستی ب ...

من به نسل هفت لپ تاپ ایرانی که پیدا کردم هم راضیم اما مشکلم اینجاست حتی پول اونم ندارم و واقعا دارم دق میکنم دیگه از غصه